25 Липня 2014    джерело:     розділ: Всі новини
В Івано-Франківську втановлять анотаційну дошку Василю Пашницькому

У неділю, 27 липня, о 13.00 в Івано-Франківську відбудеться відкриття анотаційної дошки першому директору Станіславської обласної бібліотеки, педагогу, книголюбу, краєзнавцю Василю Пашницькому.

Встановлять пам'ятку на фасаді Івано-Франківської обласна наукова бібліотека ім. Івана Франка, що на вулиці Чорновола, 22.

До слова, анотаційні дошки встановлюють обалсному центрі Прикарпаття встановлюють в рамках програми «Івано-Франківськ – місто Героїв».

Програма «Івано-Франківськ – місто Героїв» спрямована на охорону, популяризацію історичної та культурної спадщини, вшанування героїв національно визвольних змагань, які проживали чи вели активну діяльність в м. Івано-Франківську, а також поширення інформації про важливі події, які відбувалися в м. Івано-Франківську.

Унікальність проекту полягає у тому, що дана анотаційна дошка окрім короткої інформації про відомих осіб, містить ще й посилання (QR-code) на спеціально розроблений сайт – geroi.if.ua, де можна отримати детальнішу інформацію про подію чи постать.




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.