07 Квітня 2014    джерело:     розділ: Всі новини
Моряки з Очакова просять прикарпатців допомогти придбати два катери

На адресу голови Калуської районної ради Василя Дзундзи надійшов лист з Очакова від командира підшефної військової частини А2637 В. Харченка, в якому він просить владу і громаду Калущини фінансово підтримати боєздатність частини, допомогти у придбанні двох катерів.

До листа додається звернення до селищного, сільських голів, депутатів райради, керівників виконавчої влади, підприємств та підприємців та всієї громади Калущини за підписом голови правління новоутвореної громадської організації«Очаків — Морська Фортеця України” Каменєва С. В. такого змісту:

“Настав час будувати кораблі та катери, оновлювати озброєння ВМС України. Очаківському військово-морському порту конче необхідні охоронний та пожежний катери, які можна придбати уже зараз. Київська суднобудівна верф має можливість побудувати їх впродовж трьох місяців та укомплектувати морський арсенал. Для цього необхідні кошти, яких у Держбюджеті не вистачає. Ветерани Військово-Морських Сил України створили Громадську Організацію “Очаків — Морська Фортеця України” для того, щоб підтримати Військово-Морські Сили України.

Ми прийняли протокольне рішення про створення розрахункового рахунку для збору коштів громадою. Звертаємося до кожного громадянина України з проханням надати допомогу і перерахувати кошти на будівництво катерів для Очаківського військово-морського гарнізону”, пишуть Вісті Калущини.

Реквізити для перерахування коштів: р/р 26005156774001 в АТ “Імексбанк”, МФО 328384, ОКПО 39144419. Інформацію про отримання та використання коштів можна відслідковувати на сайті http://www.05154.at.ua




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.