04 Жовтня 2011    джерело:     розділ: Культура
Нове-старе обличчя «Фліта»

4 жовтня о 14.00 в приміщенні ресторан-клубу Black & White, що по вулиці Грушевського 22а, відбулася презентація нової відео роботи групи «Фліт» на пісню «Ангели посеред нас».

Якщо минуле флітівське відео мало на меті створювати хороший настрій та особливо не заморочувати мозок глядача, то цього разу все навпаки. Режисер відео кліпу обрав сюжетну постановку, ще й без звичних глядачеві образів музикантів з гітарами, що, мабуть, вперше за десятирічну діяльність гурту. Сюжет кліпу нагадує соціальний короткометражний фільм. За задумами режисера – відеоряд зовсім не підтримує змістовну частину пісні. Цією роботою Лєна Кулик хотіла привернути увагу усіх до того, що в наш час мало хто зважає на позитивні якості тієї чи іншої особи. Кожен використовує як тільки може один одного в цілях особистого задоволення.

Для створення потрібного настрою у відео кліпі групі прийшлось піти на серйозні зміни. Тут не йдеться про тимчасову зміну образів учасників. Мова йде про голос та обличчя гурту.

Нагадаємо, що навесні група «Фліт» змінила фронтмена через рішення Володимира Новікова піти зі сцени. Така зміна відбулася напередодні старту літніх фестивалів. Такий собі випробувальний термін з багатотисячною аудиторією. Нажаль новий вокаліст не пройшов його. Відтак, група повернулась до свого попереднього рішення. Колишній бек вокаліст та гітарист групи Андрій Марків відтепер є флітівським голосом. Учасники групи переконані, що жоден із запрошених вокалістів не зможе так передати дух творів, як той музикант, який десять років, власне, жив цими піснями.




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.