27 Жовтня 2007    джерело:     розділ: Культура
«Івано-Франківська панорама»

Івано-Франківський Інтернет-ресурс «ifPortal.net» запрошує усіх фотографів взяти участь у конкурсі «Івано-Франківська панорама».
Конкурс «Івано-Франківська панорама» призначений для усіх фотоаматорів і фотографів-професіоналів, що вміють створювати цифрові панорамні фотографії. Завдяки такій акції фотографи вперше у Івано-Франківську зможуть помірятися майстерністю з колегами у галузі створення фотопанорам.

Панорамна фотографіяфотографія, що має великий кут огляду. Панорама може бути планарною, циліндричною, кубічною або сферичною.

На конкурс приймаються панорамні фотографії Івано-Франківська, що складаються з не менш ніж 3-х фото кадрів. Кожен учасник конкурсу може надіслати до 3 фотографій на конкурс.
Оцінки фотографій виставляються за 100-бальною шкалою кожним з членів журі незалежно один від одного. Перемогу здобуває фотографія, яка набирає найбільшу кількість балів. При рівності балів у фотографій-переможців відбувається повторне переоцінювання цих фотографій.
Після підведення підсумків, журі визначить 3 призові місця, які отримають нагороди за свої роботи.
Найкращі фотографії будуть надруковані і представлені на фотовиставці.
На вимогу організаторів конкурсу учасники повинні бути готові представити «вихідні» фотографії, з яких створювалась панорама.
Конкурс триває до 15 грудня, після чого журі має право 2 тижні розглядати і оцінювати отримані фотографії. Імена переможців будуть названі на сайті ifPortal.net
Усі фотографії, надіслані на конкурс фотографів «Івано-Франківська панорама» можуть використовуватися ресурсом «ifPortal.net» на свій розсуд.
Надсилання фотографій на конкурс автоматично означає, що учасник ознайомився з умовами його проведення і погоджується з усіма пунктами.
Фотопанорами необхідно висилати на адресу info@ifportal.net

Журі складається з 5 осіб

Формат надсилання фотографій:
1) Фотографія, вкладена у електронний лист (для 1 листа 1 фотографія!!!)
2) Ім*я та прізвище автора
3) Місце, де робилася фотографія (вулиця/район)
4) Коментар до фотографії або її назва.

Довідково: Використання програмних засобів корекції фото зображення дозволяється.




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.