ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Відкриття новорічної ялинки(19.12.2011)
Відкриття новорічної ялинки(19.12.2011)


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Парламентський комітет з питань культури і духовності схвалив постанову Євгена Гірника «Про відзначе

27.03.2007
17:53
ifPortal.net
Політика


27 березня відбулася прес-конференція народного депутата України Євгена Гірника, під час якої він поінформував місцеві ЗМІ, що найбільшою проблемою сучасної великої політики України є відродження кучмізму у вигляді антикризової коаліції, яка переросла у коаліцію нібито національної єдності (лише не відомо єдності якої нації). Існує реальна загроза одержання конституційної більшості цією коаліцією, і ліквідувати їхній тиск парламентськими методами стає неможливо. Тому перед політиками постало завдання звернутися до народу, бо без народного втручання, без майдану тиск регіоналів не буде припинено. На думку парламентаря, похід на Київ неминучий з далі можливим конституційним референдумом для випередження здобуття антикризовою коаліцією конституційної більшості.
До позитивних моментів великої політики Євген Гірник відніс підписання меморандуму п’ятьма політичними партіями про створення Української правиці (НРУ, УНП, УРП «Собор», ХДС, РХП) та висловив жаль, що серед підписантів-голів партій немає підпису голови Конгресу Українських Націоналістів Олексія Івченка. «Проте я не сумніваюся, що на засіданні головного проводу КУН, яке відбудеться 31 березня, ми наполяжемо на приєднанні Конгресу до Української правиці. А у травні відбудеться Великий Збір Конгресу, під час якого кунівці поставлять крапку у цьому питанні», – прокоментував тимчасове невходження КУН до Української правиці Євген Гірник.
Щодо місцевих питань, то парламентар передусім подякував депутатам Івано-Франківської міської ради за прийняте рішення про визначення місця спорудження пам’ятника Степану Бандері і його фінансування. Водночас він переконаний, що проблему протистояння у міській раді потрібно і можна розв’язати. «На моє переконання, до такого протистояння спричинився, на жаль, міський голова Віктор Анушкевичус. Зокрема, після зменшення тарифів на 15% завдяки коаліції БЮТ і «Нашої України», висловлювана попередньо мером аргументація виявилася неадекватною, й, звичайно, абсолютно скандальний микитинецький земельний дерибан не прикрашає ні міську раду, ні міського голову. Тому без радикальних кадрових змін вийти з такого скандалу неможливо», – прокоментував ситуацію у Івано-Франківській міській раді Євген Гірник.
Також він висловив щиру подяку оргкомітету, який минулої неділі провів широкі заходи з нагоди 95-річного ювілею Олекси Гірника.
Про свою парламентську діяльність депутат поінформував, що минулого тижня комітет з питань культури і духовності абсолютною більшістю голосів схвалив прийняття його постанови «Про відзначення 65-річчя УПА» і висловив сподівання, що вона буде схвалена й Верховною Радою України.


Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження