ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


В Івано-Франківську відбудуться крафтові ярмарки

15.11.2022
15:40
Всі новини
В Івано-Франківську запускають серію крафтових ярмарків та заходів на підтримку місцевих та релокованих малих і середніх крафтових виробників, які відновлюють свою діяльність після переїзду.
Які саме заходи відбудуться в рамках проєкту «RIDNI: Об'єднання та взаємодопомога місцевих та переміщених виробників крафтової продукції», розповіла команда проєкту, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

Перший ярмарок відбудеться вже цього тижня, 18 листопада, на вулиці Д.Вітовського. Наступні крафтові ярмарки відбудуться незабаром в Івано-Франківську, а 20 листопада такий же ярмарок пройде у Львові. Як розповіла одна із засновниць Франківського крафтового ярмарку, власниця місцевого виробника "Станіславська сироварня" Наталія Пальчак, основне завдання ярмарку допомогти малим підприємцям заявити про себе і вийти на ринок.

"За підтримки проєкту ми плануємо проведення двох ярмарок в нашому місті. Хочемо допомогти малим крафтовим підприємцям повірити в себе, розказати про себе і презентувати свою продукцію",- каже підприємиця. На заході представлять свою продукцію близько 20 місцевих та релокованих виробників. До участі в ярмарках запрошують всіх малих та середніх виробників харчових продуктів. За словами координаторки проєкту Ірини Фіщук, проєкт окрім ярмарки включає ще кілька складових – заходи з налагодження контактів, навчання та допомогу у збуті продукції. "Проєкт покликаний допомогти малим виробникам і забезпечити продовольчу безпеку держави. Наш проєкт має багато напрямків. Ми проведемо серію крафтових ярмарків, запускаємо інтернет-магазин крафтової продукції, також проведемо кілька тренінгів для підприємців. Також ми сприяємо, щоб виробники об'єднувалися і кооперувалися. Це важливо для релокованих бізнесів, щоб вони знайшли свою нішу тут",- каже Ірина Фіщук.

Окрім того, в рамках пресконференції презентували крафтовий бокс – невеликий подарунковий набір крафтових продуктів у презентаційному пакуванні. Варіантів його вмісту є декілька і придбати його можна буде на ярмарку, а незабаром і в Інтернет-магазині. Також організатори кажуть, що ціна такого боксу буде різнитися залежно від вмісту, адже покупець сам зможе обрати, що туди покласти.

"Ми залучаємо виробників і допомагаємо їм реалізувати свою продукцію. Вся продукція має бути сертифікована, адже йдеться і про варення, меди. Вся продукція буде продаватися онлайн",- каже співорганізатора проєкту Олена Сухоставець.

Реєстрація на участь у крафтовому ярмарку ще відкрита (виробники можуть зареєструватись за посиланням. Захід реалізується в межах Проєкту «Підтримка підприємців і життєзабезпечення», який фінансується та впроваджується Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні у співпраці з Львівською та Івано-Франківською міськими радами та обласними військовими адміністраціями

Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження