ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Фронт змін
Фронт змін "прочищує вухо влади"


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Майже кожен п’ятий нелегальний мігрант на Прикарпатті – росіянин

18.09.2022
19:10
Всі новини
Під час воєнного стану на території Івано-Франківської області виявлено 20 нелегальних мігрантів – громадян росії.
Попри надзвичайність ситуації, пов’язаної з війною, працівники міграційної служби продовжують цілеспрямовані заходи з виявлення порушень міграційного законодавства і протидії незаконній (нелегальній міграції), інформує Управління ДМС в Івано-Франківській області.

З початку року на території Івано-Франківщини виявлено 111 іноземців з неврегульованим статусом. Раніше таких осіб називали нелегальними мігрантами. Щодо 79 осіб цієї категорії застосовано процедуру примусового повернення з України до країн походження чи в треті країни, а чотирьох іноземців-правопорушників згідно з рішеннями судів примусово видворено з України. 23 громадянам-іноземцям, які порушили законодавство України про правовий статус іноземців, у найближчі декілька років заборонено в’їжджати на територію нашої країни.

Майже кожен п’ятий або 20 осіб з числа виявлених нелегальних мігрантів – громадяни російської федерації. Усі вони були зобов’язані і вже покинули територію України. За цей же період 13 громадянам країни-агресора відповідно до положень статті 12 Закону України «Про імміграцію» скасовано дозвіл на імміграцію в Україну.

До слова, з початку запровадження правового режиму воєнного стану працівники спеціалізованого підрозділу УДМС в області спільно з оперативниками регіонального УСБУ здійснили примусове повернення з України 7 осіб-іноземців, перебування яких в Україні становило певні ризики для національної безпеки. Крім того, ще двоє громадян росії, щодо яких РНБО України запроваджено спеціальні обмежувальні заходи (санкції), за рішенням суду зараз утримуються у пункті тимчасового перебування іноземців з неврегульованим статусом для їх ідентифікації з подальшим виконанням передбачених заходів щодо примусового видворення за межі України.

Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження