ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Фронт змін
Фронт змін "прочищує вухо влади"


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


У ПНУ почнуть читати тренінги, які допоможуть уникнути суїцидів в установах покарань

16.10.2020
7:16
Всі новини
Прикарпатський університет започаткував новий напрям роботи – тренінги з психології конфліктів та суїцидальної поведінки серед осіб, які відбувають покарання в установах виконання покарань.

Перед початком роботи відбулось підписання Меморандуму про співпрацю між Прикарпатським національним університетом імені Василя Стефаника та Західним міжрегіональним управлінням з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції України. Відповідний документ підписали ректор університету Ігор Цепенда та начальник Західного міжрегіонального управління Віктор Кощинець.

Основним напрямом партнерства є співпраця у сфері освіти, підвищення професійної підготовки персоналу, підвищення кваліфікації, практичного навчання, інформаційно-консультативної діяльності правового регулювання.

«Дуже важливий для всіх нас захід. Адже, на перший погляд, стажування та тренінги – вони уже ввійшли в наше життя, але, з іншого боку, ми ще раз цим самим підкреслюємо роль університетів, яка полягає в тому, щоб не лише давати освіту молодим людям, а й брати на себе великі зобов’язання перед суспільством – давати освіту впродовж життя», – зазначив ректор Ігор Цепенда.

Він наголосив, що започаткований проєкт стане моделлю для багатьох інших проєктів, які будуть пов’язані зі співпрацею університету з різними інституціями. На думку ректора, синергія, з одного боку, теоретиків-науковців, а з другого, – практиків, дасть добрі результати для обох сторін.

15-16 жовтня у рамках підписаного Меморандуму про співпрацю на базі Центру інноваційних освітніх технологій PNU EcoSystem Прикарпатського національного університету пройде серія тренінгів для заступників начальників із соціально-виховної та психологічної служби установ Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції України з Івано-Франківської, Волинської, Рівненської, Закарпатської, Львівської та Тернопільської областей. Тренерами виступають науковці-психологи факультету психології Прикарпатського університету. Тематика роботи тренінгів стосуватиметься питань психології конфліктів та суїцидальної поведінки серед осіб, які відбувають покарання в установах виконання покарань. По завершенні кожен із учасників отримає відповідний сертифікат.

 



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження