ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Відкриття обласного дозвільного центру
Відкриття обласного дозвільного центру


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


На Прикарпатті пройде всеукраїнський легкоатлетичний пробіг «Шаную воїнів, біжу за Героїв України»

24.09.2020
16:00
Всі новини
В обласній державній адміністрації відбулася пресконференція з нагоди проведення всеукраїнського легкоатлетичного пробігу «Шаную воїнів, біжу за Героїв України».

Зазначалося, що офіційне відкриття всеукраїнського легкоатлетичного забігу пам’яті загиблих учасників АТО/ООС відбудеться у суботу, 26 вересня. Забіг розпочнеться о 9.30 год. на стадіоні «Рух», що в обласному центрі.    Організатори заходу ,зокрема, представники обласної асоціації ветеранів і учасників АТО, обласної спілки членів родин загиблих, померлих, зниклих безвісті в зоні АТО та центру допомоги учасникам АТО розповіли журналістам про особливості цьогорічного змагання.

«Легкоатлетичний пробіг «Шаную воїнів, біжу за Героїв України» посвячується пам’яті  загиблим учасникам АТО/ООС. Цей забіг у місті Івано-Франівськ відбуватиметься вперше. Однак Прикарпаття вже має досвід проведення  подібних забігів. Зокрема, в Коломиї, Калуші та Загвіздянський ОТГ такі заходи проводилися  і раніше, - розповів представник Державної служби у справах ветеранів війни та учасників АТО Володимир Веркалець. – Цьгоріч кожен учасник, який прийматиме участь  у цих змаганнях, має можливість пробігти за пам'ять загиблого героя із Прикарпаття. Це не звичайні спортивні змагання, не проведення бігу на швидкість та визначення переможців.  Основною метою заходу є привернення уваги суспільства до поваги до загиблих учасників АТО,  їх  родин».

Наголошувалося, що у легкоатлетичному змаганні візьмуть участь понад 120 учасників, зокрема, військовослужбовці Збройних сил України, Національної гвардії України, Національної поліції України, представники територіального управління судової охорони, обласної спілки ветеранів АТО/ООС та мешканці Прикарпаття. Кожен із учасників забігу, а також сім’ї загиблих бійців АТО/ООС отримають пам’ятну медаль.

Слід додати, що захід проводитиметься за ініціативи  та підтримки  Міністерства у справах ветеранів України,  обласної державної адміністрації, Івано-Франківської міської ради та громадських ветеранських організацій.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження