ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Федорів: Роботи із відновлення водних об’єктів слід проводити з «гарантією»

03.08.2020
15:52
Всі новини
Дністровському басейновому управлінню водних ресурсів на виконання робіт з ліквідації наслідків червневої стихії виділено з державного резервного фонду 50 мільйонів гривень.

Про це сьогодні під час щотижневої наради в голови облдержадміністрації Віталія Федоріва розповів перший заступник начальника Дністровського басейнового управління водних ресурсів Олег Козар.

Зазначені кошти розподілені згідно переліку на дев’ять об’єктів, які найбільше постраждали під час стихії. Серед них – відновлення берегоукріплення на річці Рибниця в селі Смодна Косівського району, відновлення водозахисних дамб на річці Прут у селищі Заболотів Снятинського району, а також в селах Воскресінці Коломийського району, Середній Бабин Калуського району та ін. Наразі по усіх зазначених об’єктах виготовлена проектно-кошторисна документація, яка уже знаходиться на експертизі.

Віталій Федорів наголосив, що вкрай важливо усі роботи здійснювати якісно та з гарантією, щоб у майбутньому велика вода не знесла відновлені об’єкти. Для цього він рекомендував проводити відповідні роботи із фото- та відеофіксацією.

Водночас голова обласної державної адміністрації звернув увагу присутніх на безпрецедентній за обсягом фінансовій допомозі, яку отримала область на подолання наслідків червневої стихії. Так, за словами Олега Козара, впродовж 2018-2019 років для проведення робіт на водних об’єктах Дністровському БУВР було виділено і профінансовано більше 17 мільйонів гривень. Тому цьогорічна допомога у 50 млн грн для області буде відчутною.

Окрім того, Дністровським БУВР сформований та переданий в Державне агентство водних ресурсів України перелік об’єктів, які потребують проведення першочергових робіт на загальну суму 136,6 млн грн (друга черга).

До слова, Віталій Федорів також озвучив останні дані департаменту соціальної політики облдержадміністрації щодо проведених виплат населенню області на ліквідацію наслідків стихії. Таких виплат здійснено на понад 60 мільйонів гривень.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження