ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


“БанДіти”: Ірма Вітовська зіграє у фільмі за концепцією “доброго кіно”

14.07.2020
14:20
Культура

Повнометражна пригодницька комедія “БанДіти” за сценарієм режисера і продюсера Володимира Нагорного присвячена дітям, які потрапляють у дорослі обставини. Майбутня стрічка має важливу соціальну місію — привернути увагу до проблем дітей-сиріт.

Роботу над фільмом, режисеркою якого виступила Яна Антонець, розпочала українська компанія “Трумен Продакшн”. Головні дорослі ролі в сімейній комедії зіграють заслужені артисти України — художній керівник театру “Маски-шоу” Георгій Делієв та володарка багатьох національних премій з кіномистецтва (у тому числі “Золота дзиґа” 2020) Ірма Вітовська-Ванца.

“БанДіти” — це історія про директора невеличкого дитячого будинку Сан Санича, який впевнений, що без нього діти обов’язково потраплять у біду. І раптом біда стається з ним самим — Сан Санич опиняється в лікарні, а дитбудинок закривають начебто через аварійний стан. Вихованці беруть справу в свої руки — створюють “банду” і наважуються на авантюру для відновлення справедливості.

Історія присвячена дітям, які потрапляють у дорослі обставини і вдаються до крайнощів заради досягнення мети, проте моральні та сімейні цінності перемагають.

“Фільм сімейний, про справжні людські цінності. Про те, що ми інколи надаємо більшого значення матеріальному, забуваючи, що найдорож­че — сім’я, друзі, рідні, близькі та всі, хто поруч”, —розповів Георгій Делієв.

Режисер фільму — Яна Антонець, сценарій — Володимир Нагорний, Віктор Семернін та Іван Поляков, оператор — Ярослав Пілунський, продюсер — Валерій Калмиков.

Наразі проект перебуває на етапі препродакшена і бере участь у І етапі Тринадцятого конкурсного відбору Держкіно за напрямом “Ігрові повнометражні фільми-дебюти”. Загальний бюджет стрічки — 12 млн грн. Прем’єра запланована на березень 2022 року.

 

 



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження