ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


На Прикарпатті відбувся день відкритих дверей для громад

19.02.2020
15:23
Всі новини
Сьогодні в Івано-Франківському регіональному офісі Програми «U-LEAD з Європою» відбувся День відкритих дверей для представників громад. Взяла участь у заході заступник голови облдержадміністрації Світлана Онищук.

У своєму виступі посадовець зазначила, що реформа децентралізації є найуспішнішою у державі, на яку громади покладають великі сподівання. За даними соцопитування, 70% українців довіряють їй та очікують позитивних змін. У тому числі й прикарпатці. «Щоб ефективно та якісно втілити реформу, злагоджено та активно працюють обласна державна адміністрації, обласна рада спільно експертним середовищем. Вже утворені ОТГ Івано-Франківщини успішно працюють і діляться досвідом. Тож в області і надалі докладатимуть максимум зусиль, щоб Івано-Франківщина була серед лідерів реалізації цієї реформи», - наголосила Світлана Онищук.

У рамках зустрічі мова йшла про зміни, які відбулися у роботі U-LEAD за попередні декілька місяців. Зокрема, на рівні області з грудня минулого року працює Івано-Франківський регіональний офіс Програми «U-LEAD з Європою». Він є наступником Центру розвитку місцевого самоврядування, що працював на Прикарпатті у 2016-2019 роках та фінансувався Програмою.

За цей час 29 громад стали переможцями у чотирьох раундах відбору на створення та модернізацію ЦНАПів від другого компоненту U-LEAD. На сьогодні, в Івано-Франківській області вже працює 11 належних центрів надання адміністративних послуг в ОТГ, які були створені та модернізовані за підтримки Програми.

Своїми історіями успіху у співпраці із U-LEAD поділилися представники Ямницької, Делятинської, Космацької, Витвицької і Тлумацької громад. Їх очільники презентували свої досягнення.

Окрім того, разом із представниками ОТГ Прикарпаття команда регіонального офісу визначала їх потреби у розвитку спроможності та формувала перелік завдань на 2020 рік.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження