ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Фронт змін
Фронт змін "прочищує вухо влади"


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


У Богородчанах презентували Всеукраїнське об'єднання “Платформа громад”

07.02.2020
9:20
Політика

Вільна людина, заможна родина, сильна громада, Соборна Україна - це чотири складові, які забезпечать у майбутньому процвітання нашої держави, переконані представники нещодавно створеного Всеукраїнського об'єднання “Платформа громад”.

Партію презентували у Богородчанському районі. На зустріч запросили людей, які прагнуть, передовсім, розвитку свого села, міста, району та уже мають у цьому значний успіх.

"Майбутнє за громадами, майбутнє за нашою державою. Все-таки я думаю, що здоровий глузд переможе, фейкове відійде у сторону. Бо ми є українці, ми є така нація, яка просить нам не заважати і створити правила гри, однакові для всіх", - сказав  Ярослав Здерка, голова Старобогородчанської ОТГ.

На зустрічі наголошувалося, що “Платформа громад” – це не партія одного лідера, а політична сила лідерів, які через дієве місцеве самоврядування та якісні зміни на місцях прагнуть зробити успішною і сильною всю країну.

Надія Стефурак, голова благодійної організації "Світла Надія", каже, що довіряє передовсім людям, які реально допомагали її організації і бачить перспективи спільно працювати, створювати умови для дітей інвалідів і розбудови Богородчанського району.

Сільський голова Забережжя, голова спілки волонтерів Богородчанського району Михайло Михайлюк зазначив, що в «Платформі громад» є дієві люди, з якими він працює багато років, на яких він спирається при зборі допомогі бійцям на фронті.

"Я є членом іншої партії, але я тут, тому що я пішов на заклик тих людей, з якими працюю, знаю, що вони є патріоти найперше, дієві люди, впливові люди, тому я тут", - зазначив Михайло Михалюк.

На зустрічі наголошувалося, що «Платформа Громад» готова до співпраці з представниками інших політичних сил. Головне — дієвість і прагнення позитивних змін.

Нагадаємо, "Платформу Громад" уже презентували в Івано-Франківську та Брошнів-Осаді.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Березень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження