ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Фахівці продовжують інформувати споживачів про новий порядок оплати за доставку газу

05.02.2020
17:16
Економіка
Чому споживачі газу отримують два рахунки, як здійснюється нарахування плати за доставку, на що спрямовуються кошти – на ці та інші питання фахівці АТ «Івано-Франківськгаз» протягом останніх трьох тижнів розповідають на зустрічах із споживачами, ОТГ, депутатами та владою.
Нагадаємо, наприкінці минулого року Національна комісія з регулювання енергетики та комунальних послуг змінила порядок оплати послуг з доставки газу. З січня цього року вартість послуги з доставки газу виключена з загального рахунку за газ і виставлена окремим платежем. Розділення рахунків відбудеться для споживачів усієї країни.
Про особливості нововведення споживачам розповідають в усіх районах Івано-Франківщини. Лише протягом останніх кількох днів такі зустрічі відбулися майже в кожному районі.
«Головна мета таких зустрічей – пояснити людям, що введено не додатковий платіж, а відбулося розділення рахунку за газ, задля продовження реформування ринку газу. А розмір плати за доставку залежить від обсягів споживання впродовж газового року», - розповідає керівник Рожнятівської дільниці АТ «Івано-Франківськгаз» Володимир Бігун.
Так, лише на Рожнятівщині було проведено близько 10 зустрічей: в Брошнівській, Спаській ОТГ, на сесії Рожнятівської селищної ради, Рожнятівській райдержадміністрацію та в дільниці.
Такі зустрічі, кажуть газовики, триватимуть до кінця лютого. Уже цієї п’ятниці в центрах обслуговування клієнтів Калуша, Івано-Франківська, Снятина, Долини, Надвірни та Коломиї відбудуться відкриті зустрічі газовиків із споживачами.


Версія для друку


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження