ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Поліцейські здійснили мрію маленького франківця

19.12.2019
9:23
Суспільство
«Дня Святого Миколая без чудес не буває!» - в цьому твердо впевнені всі дітки, тому напередодні улюбленого свята очікують на подарунки та здійснення бажань.

Очікував на свій подарунок і семирічний Дмитрик. В листі до Святого Миколая хлопчик вказав, що з нетерпінням чекає зустрічі з поліцейськими. Ми дізнались про його мрію і, звісно, не змогли її не виконати.

18 грудня напередодні Дня Святого Миколая до поліцейських в гості завітав Дмитрик, батько якого загинув під час ведення бойових дій на сході України.

Хлопчик радів. А як раділи поліцейські такому гостю! Дмитрик провів день з правоохоронцями, покатався у службовому автомобілі, дресирував службових собак та позаймався із спецпризначенцями Івано-Франківщини.

Хлопчик побував у ситуаційному центрі ГУНП, де мав змогу побачити, як надходять повідомлення від громадян та як на них реагують поліцейські. Дмитрик роздивлявся електронну карту міста і спостерігав за переміщенням автопатрулів.

Також дитина відвідала спортивний зал, де працівники спецпідрозділу удосконалюють свою фізичну підготовку. Разом вони позаймалися на тренажерах, спробували прийоми самозахисту. Пізніше хлопчик катався у службовій автівці поліцейських з проблисковими маячками та сиреною, говорив у гучномовець і рацією викликав наряди поліції. Радості не було меж.

"Ми щасливі, що в такий гарний день змогли виконати мрію Дмитрика. І зраділи, коли почули, що хлопчик в майбутньому мріє стати поліцейським! Підростає чудова заміна!  Пишаємось! Діти - наше майбутнє! Дбаймо про іхню безпеку і бережімо їх!", - кажуть в поліції.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження