ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


У Делятинській ОТГ відремонтували спортивний зал

09.12.2019
10:00
Всі новини
У Делятинському ліцеї №2 капітально відремонтували спортивний зал. На проведення його реконструкції з обласного бюджету виділено 270 тисяч гривень. Відтепер у шкільному спортзалі, окрім звичних занять фізкультурою, діти можуть займатись волейболом та навіть кіокушинкай карате. Про це повідомив голова селищної ради об’єднаної територіальної громади Богдан Клим’юк, інформують у прес-службі Агенції розвитку ОТГ Прикарпаття.

«Цьогоріч за кошти обласного бюджету нам вдалось капітально відремонтувати спортивний зал: оновити стіни, стелю, відремонтувати підлогу. Ремонтні роботи тривали трохи більше місяця, — сказав Богдан Клим’юк, — Нині ж за власні кошти, а це - близько 50 тис. гривень, плануємо дооснастити об’єкт. Зокрема, закупити захисні сітки на вікна, баскетбольні кільця, придбати інший спортивний інвентар. До слова, це один із кращих спортзалів, які нині є у громаді».

«Найбільш розвиненими видами спорту в ОТГ вважається футбол, волейбол, кіокушинкай карате. Лідер чемпіонату області волейбольний клуб «Горіш», до складу котрого в основному входять вихованці ліцею №2, здійснював тренування саме у залі цього навчального закладу. Власне, це й стало поштовхом до здійснення капітального ремонту. Зал ліцею є багатофункціональним, нині тут проводять тренування і з карате. Цей вид східного єдиноборства у нашій громаді стрімко розвивається», — сказав Богдан Клим’юк.

Зі свого боку, президент Івано-Франківської обласної федерації кіокушинкай карате Віктор Яремчук відзначив, що, окрім оновлення спортивних залів, місцева влада сприяє і всебічній підтримці розвитку цього виду спорту. «Наша секція у громаді функціонує вже сьомий рік. Нині в нас тренується більше ста дітей у трьох вікових групах. В основному наші вихованці з Делятинщини, Надвірнянщини та Яремченщини.

Керівництво селищної ради об’єднаної територіальної громади всебічно допомагає нам. По-перше, вони відремонтували спортивний зал, щоб забезпечити якісний тренувальний процес. По-друге, допомагають організовувати виїзди для наших дітей на всеукраїнські змагання до Львова, Києва та навіть на міжнародні першості. Це важливо, оскільки потрібно розуміти, що у багатьох дітей батьки з різними фінансовими можливостям. А наші спортсмени на змаганнях демонструють високі показники: 60% вихованців займають призові місця», — сказав Віктор Яремчук.

Відзначив високий рівень підготовки делятинських каратистів, а також відмінних умов для тренувань в ОТГ й віце-президент Національної федерації кіокушинкай карате України Олександр Король, який відвідав територіальну громаду для проведення атестаційного семінару серед місцевих вихованців.

«З приємністю відзначу, що на Прикарпатті зростає рівень цього виду спорту. Приємно, що сьогодні багато дітей з громади обирають саме кіокушинкай карате. Чимала заслуга цьому належить представникам громади та обласній федерації, котрі сприяють створенню оптимальних умов для занять спорту. Прикарпатські тренери виховують сильних спортсменів, які демонструють хороший рівень підготовки на всеукраїнських першостях», — підкреслив Олександр Король.

Поряд з тим, очільник ОТГ Богдан Клим’юк повідомив, що сьогодні тривають ремонтні роботи і з відновлення спортзалу у Делятинському ліцеї №1. До того ж за кошти ДФРР цього року розпочали добудову спортивного залу у Зарічанському ліцеї імені Володимира Яворського.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Березень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження