ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


У День захисника у Франківську збиратимуть гроші на подарунки сиротам

10.10.2019
16:05
Всі новини
Про це розповіли під час пресконференції з приводу проведення акції «Допомога твоя — найсильніша зброя!», що приурочена Святу Покрови та Дню захисника України.

Акція розпочнеться 11жовтня о 17 годині і щодня з 14 до 20 години до 14 жовтня біля Ратуші буде діяти благодійний ярмарок, виступатимуть музиканти, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

За словами голови ГО «Об’єднання воїнів та волонтерів «ГАЛИЦЬКІ ЛЕВИ» Романа Дорожківського, це вже 4 акція. Під час її проведення будуть виступи рок-гуртів, майстер-класи, частування ветеранів УПА та АТО кулішем і багато іншого. На площі встановлять ящики для збору коштів.

"Хочемо гарно привітати діток, батьки яких загинули на війні зі святом Миколая. Спочатку планували збирати допомогу для армії, але оскільки підписаний незрозумілий указ і не знати, що зараз буде на фронті, ми вирішили зробити приємне діткам. В нас є 42 дитини напів-сироти. На світанку 19 грудня ми вдягнемося в камуфляжні костюми Миколая і роз'їдемося по всій області та привітаємо кожну дитинку зі святом. Плануємо, що діти напишуть листи, а ми втілимо їхні мрії",- каже Дорожківський.

За словами міського голови Руслана Марцінківа, на 14 жовтня в Івано-Франківську заплановано багато цікавих заходів. Паралельно з акцією буде проходити "Осіння ярмарка".

"Кожен зможе долучитися до доброї справи - збору коштів для дітей, батьки яких нагинули в АТО. Загалом в місті буде понад 40 заходів: фотовиставки в тролейбусах і автобусах, фестивалі, концерти", - анонсував мер.

Як зауважив під час прес-конференції доброволець, музикант гурту "Кораллі" Мишко Адамчак, вони вже не вперше долучаються до цієї акції.

"Мистецькі люди і музиканти мають всіляко сприяти нашому зміцненню і підтримці кожного воїна, який повернувся. Наш фронт тепер - культурний. На сцені будуть звучати українські патріотичні пісні, які підніматимуть настрій і надихатимуть всіх присутніх", - розповів музикант.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження