ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Президент офіційно призначив головою Івано-Франківської ОДА Дениса Шмигаля

02.08.2019
13:30
Всі новини
Президент України Володимир Зеленський підписав указ про призначення екс-директора Бурштинської ДТЕК Дениса Шмигаля новим головою Івано-Франківської облдержадміністрації.

Про це Володимир Зеленський повідомив під час робочого візиту на Прикарпатті, представивши Дениса Шмигаля чиновникам та журналістам в облдержадміністрації, інформує Бліц-Інфо.

На представлення зібралися новообрані народні депутати, посадовці ОДА, депутати обласної ради, керівники правоохоронних органів, духовенство. Зал на 700 осіб заповнений вщент.

"Обрати голів облдержадміністрації дуже складно, бо професіоналів бракує. Або якщо і є, то вони не готові працювати за таку зарплату. Франківщині дуже пощастило, бо Денис Шмигаль справді професійнал. Тож вітаю Прикарпаття з новим головою ОДА", - звернувся до присутніх Володимир Зеленський.

"Для мене це велика честь та валика відповідальність. Надіюсь на вашу підтримку та допомогу. Одна із головних проблем області- це реконструкція доріг та мостів. Бо без цього про туризм та інвестиції нема що говорити. Ще одне питання, яке потребує уваги - екологія. Будівництво соціальних закладів теж нагальне, це нам показали люди, які нас зустріли під ОДА", - звернувся Шмигаль.

Також Денис Шмигаль підкреслив, що його стиль управління буде прозорим, чесним та відповідальним. Толерантності до корупції не буде.

Як відомо, раніше президент заявив, що призначить одного з кандидатів на посаду голови Львівської ОДА Дениса Шмигаля головою Івано-Франківської ОДА. А вже через деякий час представники громадських організацій області протестували проти призначення на посаду голови ОДА Дениса Шмигаля.

Пізніше Кабмін погодив призначення Шмигаля головою Івано-Франківської ОДА

Довідково: Денис Шмигаль народився 15 жовтня 1975 у Львові. Закінчив Львівську політехніку в 1997 році, а через 5 років став кандидатом економічних наук. З 2009 до 2011 року був начальником головного управління економіки та інвестицій Львівської ОДА. З 2012 року працював на посаді начальника головного управління економіки та промислової політики Львівської ОДА. Згодом очолив департамент економічного розвитку, торгівлі та промисловості ОДА. З цієї посади був звільнений 30 грудня 2013 р. Після Майдану став заступником голови Державної фіскальної служби у Львівській області.

25 січня 2018 року Денис Шмигаль став керівником Бурштинської ТЕС, що належить компанії ДТЕК Ріната Ахметова.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження