ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Цієї неділі юна франківчанка позмагається за перемогу в суперфіналі «Голос. Діти-5»

05.07.2019
14:32
Суспільство
Вже цієї неділі о 21:00 на телеканалі «1+1» телеглядачі побачать грандіозний Суперфінал «Голос. Діти-5», у якому телеглядачі у прямому ефірі за допомогою дзвінків і sms голосування визначать переможця.

Юні фіналісти п'ятого сезону вражають не тільки сильними, дорослими голосами, а й своїми неймовірними історіями.

Так, Олександр Зазарашвілі з команди «Время и Стекло» вже у дванадцять років здійснив по-справжньому дорослий вчинок - умовив батьків усиновити 4 сусідських дітей, чиї батьки загинули в автокатастрофі. Незважаючи на те, що сім'я Саші живе скромно, близькі підтримують його творчі починання і намагаються з усіх сил розвивати його талант. Батьки дуже пишаються сином і вважають, що він головна надія їх сім'ї. Саша мріє стати відомим вокалістом і співати в оперному театрі «Ла Скала», щоб допомагати діткам, які залишилися без батьків. «Я мрію, щоб у кожної дитини було безтурботне, гідне дитинство», - каже юний вокаліст. Кожен виступ Сашка на проекті розчулює глядачів і зіркових тренерів.

Його колега по команді, чотирнадцятирічна Карина Столаба з Івано-Франківська продемонструвала завидну силу духу на шляху до своєї мети. Дівчинка прийшла на проект вже в третій раз, і цей рік був її останнім шансом на участь в шоу, адже за правилами проекту, учасники повинні бути не старше 14 років. Карина мріє про велику музичну кар'єру, але її батьки проти: хочуть, щоб дочка отримала серйозну професію. Перед сліпими прослуховуваннями батько Каріни сказав, що якщо вона зможе розгорнути всі три крісла, то вони підтримають вибір її майбутньої професії. Але до самого етапу «Нокаути» близькі дівчинки не вірили в її сили. Карина продовжує боротися за перемогу в шоу і свою найбільшу мрію.

У команді Джамали за звання «Голос. Діти-5» у Суперфіналі змагаються Варя Кошова і Микита Ачкасов. Для Варі це друга спроба дійти до фіналу. Дівчинка вже брала участь у третьому сезоні проекту і потрапила до команди Потапа. Тоді юна співачка дійшла до етапу «Бої», однак за рішенням їх зіркового тренера в проекті продовжила участь інша вокалістка. Завдяки наполегливій роботі над собою протягом двох з половиною років, в цьому сезоні Варі вдалося дійти до прямого ефіру. Дівчинка хоче довести всім, що може домогтися успіху самостійно, без впливу свого знаменитого батька. А Микита Ачкасов йде за своєю мрією про велику сцену. Також хлопчик створює складні зачіски і робить професійний макіяж. Через своє хобі Микиті часто доводиться терпіти глузування однокласників. Для «сліпих прослуховувань» хлопчик обрав ліричну композицію «Can you feel the love tonight», і розгорнув все тренерські крісла. «У минулому році до мене не повернувся жоден з тренерів. А в цьому році я вже в фіналі. Мені так важко в це повірити, але якщо довго і наполегливо йти до своєї мети, то можна досягти будь-якої мрії», - ділиться емоціями хлопчик.

Артист Дзідзьо буде вести до перемоги в шоу Ярослава Карпука та Вероніку Морську. Юний самородок з Волинської області виконав на сліпих прослуховуваннях пісню Елвіса Преслі «Fallin in love», і з перший секунд Надя Дорофєєва вигукнула: «Це не дитина, ні». Джамала припустила, що на сцені запрошений дорослий учасник. Хлопчик мріє стати відомим вокалістом і прославити своє село Стара Вижівка. Ярослав каже, що проект «Голос. Діти» дуже змінив його життя і він став більш впевненим у собі. Його колега по команді, семирічна Вероніка Морська з Білої Церкви, незважаючи на юний вік, вже сама пише музику і вірші до своїх пісень. Юна співачка на сліпих прослуховуваннях співала пісню «Сила» Ілларії, і розгорнула крісло Дзідзьо. Дівчинка брала участь у багатьох вокальних конкурсах і всюди займала перші місця. Вокалістка прийшла на проект, щоб не зупинятися на досягнутому і підкорити найголовнішу сцену країни. Є у дівчинки ще одна сильна мотивація до перемоги - мама пообіцяла в разі перемоги, купити Вероніці собаку.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження