ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Відкриття новорічної ялинки(19.12.2011)
Відкриття новорічної ялинки(19.12.2011)


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


“Укрлендфармінг” Бахматюка збудував автобусні зупинки у найбільшому за територією районі України

10.06.2019
17:24
Всі новини

Підприємство “ВП “Полісся”, яке входить до Групи компаній “Укрлендфармінг” українського бізнесмена Олега Бахматюка, обладнало шість нових зупинок упродовж відрізка траси обласного значення та дороги, яка об’єднує чотири села: Нові Велідники, Старі Велідники, Красилівка та Прибитки Нововелідницької сільської ради. Овруцький – це найбільший за територією район України.

“Укрлендфармінг” профінансував проект майже на 90 тисяч гривень.

Автобусні зупинки будувалися в селах в основному ще за часів Радянського Союзу і потребували термінового оновлення. Кошти на такі потреби виділяються з місцевих бюджетів неохоче, тому сільські голови звернулись до “ВП “Полісся” групи “Укрлендфармінг”, яка є соціально відповідальною компанією.

“Нам важливо створювати комфортні умови життя та роботи в селах, щоб люди залишались тут жити і працювати. Автобусні зупинки – це не тільки “обличчя” сіл, які ще й розташовані на трасі обласного значення, це й місця очікування транспорту, який везе наших мешканців чи на роботу, чи провідати родичів, – ділиться міркуваннями Петро Романуха, голова Нововелідницької сільської ради. – Обладнання шести сучасних і комфортних зупинок оплатив “Укрлендфармінг”, а в наших спільних планах – ремонт доріг та інші інфраструктурні проекти”.

Зупинки розташовані в селах, де проживають біля 3 тисяч мешканців.

“Якщо раніше питанням облаштування займалася державні структури – райавтодори – то наразі ініціативу проявляємо ми – місцеві підприємства. Протяжність села Красилівки – три кілометри. Історично це село мало одну зупинку на початку села, іншу – в кінці. Людям треба було йти чималу відстань, щоб дістатися до неї. А тепер ми побудували на цьому відрізку для зручності пасажирів кілька зупинок. У деяких селах їх взагалі не було, – зазначив Володимир Левківський, директор “ВП “Полісся”.

Турбота про благоустрій тих населених пунктів, де працюють підприємства “Укрлендфармінгу”, одного з лідерів серед українських аграрних холдингів, – це стратегічне питання кожного керівника з 11 кластерів компанії. Поліпшення життя сільських громад підприємствами групи компаній “Укрлендфармінг” відбувається за рахунок допомоги з будівництвом, відновленням об’єктів інфраструктури, ремонтом доріг, будинків культури, лікарень, шкіл та інш. соціально важливих для життя сучасного села суспільних установ.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження