ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Прикарпатських журналістів відзначили обласною премією імені Богдана Бойка

06.06.2019
16:05
Всі новини
Сьогодні в обласній державній адміністрації відбулося нагородження переможців обласної премії імені Богдана Бойка в галузі журналістики.

У заході взяли участь заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Пасічняк, заступник голови обласної ради Сергій Басараб, начальник управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА Володимир Джигіта, представники структурних підрозділів обласної державної адміністрації та ЗМІ.   

Вітаючи присутніх із Днем журналіста, Ігор Пасічняк зазначив, що премія імені Богдана Бойка є найвищою обласною відзнакою в галузі журналістики. «Ми щорічно відзначаємо талановитих журналістів, їхній професіоналізм та оперативність висвітлення актуальних подій, цікаві публіцистичні нариси, статті, радіо і телевізійні програми, фільми. Саме цікаві журналістські роботи заслуговують захоплення та варті хороших нагород», - підкреслив посадовець.

У номінації «За кращий твір на телебаченні» нагороджена творча група обласного телебачення «Галичина» у складі спеціального кореспондента ОТБ «Галичина» Оксани Гуменяк та телеоператора Любомира Ботюка за телевізійну програму «На межі».

У номінації «За кращий твір у сфері радіомовлення» отримала премію редактор творчої групи радіопрограм Івано-Франківської регіональної дирекції «Карпати» Світлана Усатюк за радіопрограму «Про все і не тільки. Люди».

У номінації «За кращу публікацію у друкованих засобах масової інформації та інтернет-виданнях» перемогла редактор відділу політики редакції газети «Галичина» Оксана Процюк. Її стаття «Подих фрази. Андрій Содомора: Сучасній українській мові бракує живого пульсу» друкувалася в газеті «Галичина» та інтернет-виданні «Галичина.if.ua».

Важливо зазначити, що переможці конкурсу визначаються комісією з обласної премії імені Богдана Бойка в галузі журналістики шляхом проведення таємного голосування.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Березень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження