ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Програма
Програма "Доступне житло"(2011)


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Франківців запрошують стати волонтерами пробації

16.05.2019
16:04
Всі новини
Івано-Франківський міськрайонний відділ філії Державної установи «Центр пробації» в Івано-Франківській області запрошує небайдужих містян до співробітництва у якості волонтерів пробації

Пробація є прогресивним підходом до реалізації покарань, що забезпечує не тільки виправлення осіб, що вчинили злочин, але і сприяє їх поверненню до суспільства і створенню можливостей до змін. Для успішної реалізації зазначених цілей надзвичайно актуальним є залучення волонтерів.

Основним завданням волонтерів пробації є сприяння уповноваженому органу з питань пробації у здійсненні нагляду за суб’єктами пробації та проведенні з ними соціально-виховної роботи.

Волонтером пробації може стати будь яка особа, що досягла 18 річного віку.

Основні вимоги до кандидатів у волонтери пробації: бажання працювати та позитивний настрій, стресостійкість, добре розвинені комунікативні навички; націленість допомагати у вирішенні соціальних питань; відсутність не погашеної чи не знятої у законному порядку судимості.

"Запрошуємо до волонтерства студентів вищих навчальних закладів, членів благодійних, громадських та релігійних організацій, небайдужих громадян, які володіють певними знаннями, уміннями та навичками, що можуть допомогти у виконанні завдань соціально-виховної та профілактичної роботи з клієнтами пробації, сприяти їх працевлаштуванню, залученню до навчання та соціально-корисної роботи, наданню консультацій правопорушникам та їх сім’ям", - інформує прес-служба.

Участь у волонтерській діяльності має свої переваги, які можуть вплинути на професійне самовизначення та становлення, полягають в оволодінні знаннями та навичками у сфері соціально-психологічної роботи та юридичної практики, набутті досвіду індивідуальної та групової роботи. Волонтери також розвивають власні лідерські якості, творчі здібності, мають можливість бути не тільки активними громадянами а й забезпечувати безпеку суспільства беручи участь у соціально-виховній роботі з порушником та надаючи йому допомогу при відбуванні покарання у громаді.

Звертатись за адресою: 76018, м. Івано-Франківськ, вул. Є. Коновальця, 70 В, (2 поверх), контактна особа – начальник відділу Авраменко Анатолій Леонідович.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження