ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Різдво в Івано-Франківську(2012 р.)
Різдво в Івано-Франківську(2012 р.)


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


гор Петрашко: «Авангард» поставляє на зовнішні ринки 50% українських яєць

25.03.2019
15:43
Економіка
50% яєць власного виробництва група компаній «Авангард», найбільший в Європі виробник яєць і продуктів з них, поставляє на експорт та продовжує нарощувати базу клієнтів на зовнішніх ринках.

Про це розповів Ігор Петрашко, заступник генерального директора найбільшого в Україні агрохолдингу Ukrlandfarming, до складу якого входить і «Авангард», в інтерв’ю журналістам сайту Latifundist, пише ГК.

«Зараз вже близько 45% йде на експорт, доходимо до 50%. Яєчний порошок в більшій частині поставляємо за кордон. У минулому році експортували 9,5 тис. тонн даної продукції. В цьому році буде більше. Експорт яєць також зростає. Ми не виходимо активно на нові ринки. Правильніше сказати, що ми нарощуємо базу клієнтів. Зараз активно працюємо через наш центр в Дубаї. Не тільки на ринок ОАЕ. Плануємо активно пропрацювати ринок Саудівської Аравії, посилити там свою присутність. Все ж Близький Схід з експорту яєць залишається для нас пріоритетним», – заявив Ігор Петрашко.

Також, за словами Ігоря Петрашко, «Авангард» продовжує розвивати відносини і з ринками інших країн і регіонів: «Трохи більше намагаємося працювати з Північною Африкою, Єгиптом, Лівією. Що стосується яєчного порошку, то це географія усього світу: Євросоюз, Близький і Далекий Схід. Хочемо відкривати ринки Китаю, Японії, Південної Кореї. У цих країнах інші вимоги щодо якості. Ми пробуємо отримати туди доступ. Розширення географії ринку для нас означає не тільки збільшення обсягів поставки, а й зростання ціни. Оскільки зараз ціни не такі, як нам хотілося б».

«Авангард» (AVANGARDCO IPL) – найбільший виробник яєць і сухих яєчних продуктів в Україні та Європі. До складу компанії входять 19 птахофабрик з виробництва яєць, птахокомплекси повного циклу «Авіс» і «Чорнобаївське», 3 інкубатора, 10 зон підрощування молодняка, 6 комбікормових заводів, 3 склади тривалого зберігання яєць і біогазовий завод. До складу AVANGARDCO IPL також входить завод з виробництва яєчних продуктів «Імперово Фудз», який є одним з найбільш технологічно розвинених об’єктів з переробки яєць на території Європи.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження