ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Відкриття обласного дозвільного центру
Відкриття обласного дозвільного центру


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Прикарпатець побив двох поліцейських – потерпілі просили суд суворо його не карати

15.11.2018
17:16
Всі новини

Прикарпатець потрапив на лаву підсудних за побиття двох поліцейських. Одному з них обвинувачений розбив голову та зламав два пальці, другому – розбив обличчя.

Дебоширу, який у стані алкогольного сп'яніння вчинив опір працівникам поліції та умисно заподіяв їм тілесні ушкодження, висунули обвинувачення за ст. 342 ч. 2, та ст. 345 ч. 2 КК України, інформує Курс.

Як йдеться у вироку Тисменицького районного суду, інцидент трапився у травні цього року. Працівники Тисменицького відділу поліції приблизно о 19 год. 00 хв. отримали повідомлення про сімейний конфлікт. Добовий наряд у складі старшого сержанта та майора поліції прибув на виклик і почав спілкуватися із заявником.

У цей час до поліцейського автомобіля під’їхала "Нива", звідки вийшов п’яний пасажир і нецензурною лайкою почав висловлюватися на адресу працівників поліції. Одного з них потягнув  за форму та почав бити кулаками в обличчя і груди та зламав йому на руці два пальці. У правоохоронця також діагностували закриту черепно-мозкову травму зі струсом головного мозку.

Дісталося і другому поліцейському, який намагався припинити бійку. Обвинувачений вдарив його кулаком в обличчя та викрутив палець.

Зрештою, поліцейським вдалося приборкати забіяку. Вони застосували до нього кайданки та викликали слідчо-оперативну групу.

У суді обвинувачений свою вину визнав і повідомив, що відшкодував потерпілим збитки.

Поліцейські подали до суду письмові заяви, що їм повністю відшкодовано спричинену обвинуваченим шкоду і вони жодних претензій до підсудного не мають. Просили суд не застосовувати суворе покарання до їхнього кривдника.

Суд визнав обвинуваченого винним у скоєнні злочинів, передбачених ст. ст. 342 ч. 2, 345 ч. 2 КК України, та призначив йому покарання у виді двох років позбавлення волі. Але на підставі ст. 75 КК України суд звільнив обвинуваченого від відбування покарання з іспитовим строком тривалістю один рік.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження