ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Відкриття обласного дозвільного центру
Відкриття обласного дозвільного центру


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


У Надвірнянському ЦНАПі відкрили відділення із видачі закордонних паспортів

19.10.2018
10:20
Всі новини
В оновленому центрі надання адміністративних послуг у Надвірній відкрито відділення із видачі закордонних паспортів.

Ознайомитися із роботою ЦНАПу, зокрема, наданням надвірнянцям нових якісних послуг, сьогодні завітав голова облдержадміністрації Олег Гончарук.

Очільник Прикарпаття спільно з головою обласної ради Олександром Сичем поспілкувалися із працівниками та відвідувачами установи, оглянули оновлене приміщення та матеріально-технічну базу закладу.

«Основне завдання центрів надання адміністративних послуг – це оперативно надати всі необхідні послуги громадянам в одному приміщенні, - наголосив Олег Гончарук. - Сьогодні перелік послуг, який надає Надвірнянський ЦНАП, налічує 188 сервісів. Адміністратори отримали доступи до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, Державного земельного кадастру. Від нині тут буде можливість подати документи для отримання субсидії, а також оформити ID-картку та закордонний паспорт».

 За словами  керівника ЦНАПу  Мар’яни Мацько, заклад був створений у 2013 році. Завдяки численним проектам, у яких брав участь ЦНАП, зокрема,  «Підвищення якості та ефективності надання адміністративних послуг населенню Івано-Франківської області через співпрацю громади та влади», що реалізувався молодіжним громадським центром «Еталон» спільно з Івано-Франківською обласною державною адміністрацією, вдалося якісно покращити надання послуг громадянам. Зокрема, для зручності відвідувачів було придбано сучасну комп’ютерну техніку, зокрема електронну систему керування чергою, робочу станцію та лінію конфіденційного зв’язку для надання послуг Державної міграційної служби, нові меблі. Працівники ЦНАПу отримали можливість пройти стажування у Польщі та Естонії, відвідали «прозорий офіс» у Вінниці.

Варто додати, що приміщення обладнане пандусом і кнопкою виклику, що дозволяє людям із обмеженими  фізичними можливостями користуватися послугами ЦНАПу на рівні з іншими. 



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження