ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Відкриття обласного дозвільного центру
Відкриття обласного дозвільного центру


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Франківські атовці презентували новий соціальний проект

16.10.2018
13:10
Всі новини

Міська Асоціація учасників АТО  запускає новий соціальний проект -  "Фонд допомоги Соціум".

Про це у Фейсбук повідомив Василь Андріїв.

"До нас масово звертаються учасники АТО, інваліди, сироти, сім'ї з діточками ДЦП, щодо фінансової підтримки. В кожного своя важка ситуація, і в більшості випадків це стосується лікування найрідніших, питання життя і смерті, питання найболючіші, в чому багатодітним сім'ям відправити своїх дітей до школи, як забезпечити їх найнеобхіднішим. Часто ми не мали змоги нічим допомогти. Тому прийняли рішення створити благодійний проект - "Фонд допомоги Соціум"", - йдеться у повідомленні.

Фінансове наповнення фонду - з житлово-будівельної кооперативної діяльності "Соціум" та частково завдяки співпраці з інвесторами за проектом "Житло воїнам АТО". Сума, яка буде виділятись на потреби заявників від 1000 до 20 000 гривень.

Проект стартує вже з грудня цього року.

"Ми з власного потенційного прибутку від діяльності житлово-будівельного кооперативу "Соціум" будемо направляти всі кошти на благодійну допомогу, тим хто цього потребує.  Кожен учасник АТО з м.Івано-Франківськ, який підпадає під категорії забезпечення із фонду звертається в офіс Асоціації з офіційною заявою та описом проблеми на яку потрібно фінансування. Комісія з числа членів Асоціації протягом двох тижнів розглядає звернення, додатки відповідних документів і надає письмову відповідь. При позитивному висновку оплата на потреби проводиться протягом 10 днів", - пояснює механізм отримання допомоги Василь Андріїв.

По допомогу можуть звертатися: бійці з інвалідністю 1,2,3-групи, поранені і ті, що потребують лікування та операційного втручання; сім'ї загиблих - допомога на лікування дітей, навчання та вшанування загиблого бійця (Пам'ятник, роковини загибелі); учасники АТО з м. Івано-Франківськ, які потребують лікування (в тому числі близьких членів сімї - діти, дружина, батьки), діти з ДЦП, сироти.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Березень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження