ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Програма
Програма "Доступне житло"(2011)


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


В ІФНТУНГ відбулася презентація нового формату співпраці з ІТ-кластером

25.09.2018
9:12
Всі новини
На кафедрі інженерної та комп’ютерної графіки Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу розказали про співпрацю з Івано-Франківською новітньою організацією IT-Cluster.

Любомир Ходак – директор Івано-Франківської  філії компанії «Soft Serve», голова наглядової ради ГО «Івано-Франківський ІТ – кластер», розказав журналістам, що вони тісно співпрацюють з університетом нафти і газу. «В аудиторії організація поставила 10 комп’ютерів з метою підготовки ІТ-спеціалістів. На них працюватимуть студенти непрофільних спеціальностей. Зроблено все, щоб створити якісні умови для кращого розвитку спеціалістів, оскільки в сферу ІТ-технологій йдуть не лише фахівці, які навчались за профілем, але й багато людей, які перекваліфіковуються.  Очікуваним результатом є краще підготовлені студенти різних спеціальностей», - зазначив Любомир Ходак.

Ректор ІФНТУНГ, професор Євстахій Крижанівський додав, що головною метою є створити максимально привабливі умови для студентів,  підготувати фахівців різних профілів та заохотити їх працювати  за фахом на Батьківщині. Він також вважає, що кожний студент має мати гарантоване робоче місце, а результати його праці повинні належним чином дійти до споживача. Ректор ІФНТУНГ зазначив, що з нашою фірмою-партнером буде укладена угода в рамках  програми дуальної освіти,  щоб дати студентам шанс працювати та навчатись одночасно.

Завідувач кафедри інженерної та комп’ютерної графіки, професор Леся Шкіца зазначила, що в ці дні виповнюється 55 років від дня заснування кафедри, оскільки вона була створена в 1963 році на базі загально-технічного факультету Львівської політехніки. Налагоджена співпраця між роботодавцями та закладами освіти дає свої добрі результати. Сьогодні лабораторія обладнана новими робочими місцями, які дозволять використовувати сучасні програмні продукти, що значно підвищить якість надання освітніх послуг.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження