ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Програма
Програма "Доступне житло"(2011)


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Мешканцям прикарпатського села довелось самостійно транспортувати до моргу фрагменти тіла односельця

16.07.2018
17:59
Суспільство

Земляки 31-річного Анатолія Підгірного не дочекалися допомоги офіційних структур і самостійно доправили тіло, яке два тижні пробуло у воді, в паталогоанатомічне відділення Калуської ЦРЛ.

У неділю, 15 липня, знайшли фрагменти тіла 31-річного мешканця села Боднарів Калуського району, якого шукали понад два тижні.

Чоловік 30.06.2018 за невстановлених обставин втопився в р. Луква в с. Боднарів. За свідченнями очевидців, місцеві мешканці нібито чули крик людини у воді, побігли за нею до моста, але під мостом людина пропала з поля зору, пишуть Вікна.

Пошуки зниклого розпочалися в понеділок, 2 липня. Водолази обстежували річки Луква і Дністер у Калуському і Галицькому районах. Знайшли тіло 15 липня близько десятої години ранку на березі Лукви в селі Вікторів Галицького району.

Як повідомив "Вікнам" мешканець Боднарова Володимир Різничук, правоохоронці, які прибули на місце події, описали тіло. У тому, що це саме Анатолій Нагірний, сумніву немає: чоловіка впізнали за одягом та ланцюжком на шиї.

Проте правоохоронці понад 10 годин не забирали тіло в морг на експертизу через відсутність нібито спеціального транспорту. Відмовилися транспортувати тіло і медики.

Земляки Анатолія Підгірного самі знайшли термопакети і протигази, а рятувальники в кисневих масках допомогли упакувати тіло і завантажити в автівку, розповів Володимир Різничук.

Тіло власним коштом люди доставили в паталогоанатомічне відділення Калуської ЦРЛ. Володимир Різничук коментує:

"Галицькі "поліцаї" навіть супровідних документів не дали, бо тіло знайшли у Галицькому районі і ми мали його везти нібито в Бурштин".

Інформацію підтверджують і в управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації. Працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою захисних костюмів Л-1 і апаратів захисту органів дихання та зору витягнули фрагменти тіла загиблого, запакували їх в мішок для транспортування та передали родичам і працівникам поліції. Причина смерті встановлюється, йдеться в офіційній інформації.

Анатолій Підгірний з Боднарова — неодружений, опікувався 85-річною бабусею.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження