ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Програма
Програма "Доступне житло"(2011)


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Івано-Франківськ став третім містом в Україні, де можна оплачувати паркінг за допомогою смартфону

13.06.2018
10:14
Всі новини

Автовласники Івано-Франківська, а також гості міста мають змогу оплачувати паркінг за допомогою смартфону.

На 14 паркувальних майданчиках міста доступна безготівкова оплата паркування завдяки додатку Parking UA з інтегрованою платформою цифрових гаманців Masterpass. Проект реалізований завдяки партнерству LeoGaming з компанією Mastercard.

Завантажити мобільний додаток Parking UA можна в Google Play та App Store або за допомогою QR-коду безпосередньо на паркоматі. Щоб сплатити за паркування у Parking UA, потрібно обрати майданчик, ввести номер авто, тривалість паркування (оплата погодинно) і натиснути кнопку оплати з Masterpass.

Для цього необхідно лише один раз ввести дані банківських карток у гаманець Masterpass, це можуть бути картки різних платіжних систем. Більше не потрібно витрачати час на пошук паркувальника та розрахунки готівкою, можна навіть не виходити з машини.

Розрахуватися за парковку у додатку Parking UA можна також «Мобільними грошима» Київстар. Процес оплати відбувається буквально в один клік, використовуються гроші з мобільного рахунку, і не потрібно надавати конфіденційні дані про банківську карту та її власника.

Завдяки інтерактивній мапі у Parking UA можна у режимі реального часу знайти найближчий майданчик для паркування та прокласти до нього маршрут, а також дізнатися про умови паркування (вартість, час роботи майданчика, тощо). Завдяки функції налаштування сповіщень користувачі зможуть дізнатися, що скоро спливе час паркування, або завершити сесію після від’їзду з майданчика.

«Кожне нове місто у Parking UA – це не тільки додаткові можливості для автомобілістів чи розвиток нашого спільного з Mastercard продукту. Розвиток додатку по всій Україні – це наш вклад у розбудову платіжної інфраструктури комунальних послуг, яка так необхідна для успішної імплементації нового Закону України про паркування. Саме тому ми у LeoGaming вважаємо цей проект частиною нашої соціальної відповідальності», — заявила керівник LeoGaming (ФК «ЛеоГеймінг Пей») Альона Дегрік.

«Мобільні платежі прямо з авто – рішення для водіїв, яке показало свою дієвість в проектах Mastercard, що вже не перший рік створюють «розумне місто» та пропонують новий досвід користування для тисяч українців під час розрахунків на парковках чи заправках. Раді, що тепер мешканці й гості Івано-Франківська також зможуть платити за паркування швидко, зручно і безпечно», — відзначила Віра Платонова, генеральний директор Mastercard в Україні.

Мобільний додаток Parking UA був запущений у грудні 2016 року, наразі у Києві він працює на 194 муніципальних парковках. Крім столиці, рішення також доступне на парковках Дніпра.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Березень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження