ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Енергетики Прикарпаття презентували настільну гру для дітей

05.06.2018
7:12
Всі новини
АТ «Прикарпаттяобленерго» в цьому році відзначить Міжнародний день захисту дітей по-особливому. Енергетики приурочать цьому дню випуск настільної гри «Безпечна електроенергія».

Гра «Безпечна електроенергія» покликана в інтерактивній доступній формі допомогти дітям зрозуміти і запам’ятати правила поводження зі електроенергією на вулиці і вдома. Сенс гри в тому, що учасники по черзі кидають кубик і переміщаються на таку кількість позицій, яка випаде на кубику, і переможе той, хто перший стане фішкою на позицію «фініш». Але у грі є особливі позиції, які полегшують чи ускладнюють проходження дистанції, також є чотири драбинки, які переносять учасників з позиції на позицію та клітинки-пастки, пройти які можна лише в тому випадку, якщо даси правильну відповідь на питання про енергобезпеку.

Настільна гра «Безпечна електроенергія» розрахована на дітей молодшого шкільного віку. У гру від енергетиків може грати будь-яка кількість учасників, проте у зв’язку з тим, що в комплектації є дрібні деталі, гра має вікове обмеження для діток до 6 років.

Гра повністю продумана і промальована працівниками АТ «Прикарпаттяобленерго». Волонтери компанії даруватимуть її у школах, коли проводитимуть там уроки з електробезпеки, а також гру отримають школярі, які завітають на тематичні екскурсії у компанію. «Всі ми хочемо, щоб діти були в безпеці і докладаємо зусиль, щоб захистити їх – ділиться Наталія Лещишин, начальник відділу інформаційної політики компанії. – Але ні вчителі, ні батьки не можуть бути поруч з ними кожну хвилину, тому важливо, щоб діти й самі знали, як уникнути небезпеки. В цікавій, невимушеній ігровій обстановці правила закарбовуються легше. Ми сподіваємось, що кілька раз погравши в нашу гру, дітки знатимуть правила електробезпеки «на зубок» і за необхідності згадуватимуть про них миттєво».

До  слова, енергетики активно працюють в напрямку популяризації дитячої електробезпеки. На території підприємства постійно проходять екскурсії для школярів старшого і молодшого шкільного віку, волонтери компанії проводять уроки електробезпеки у школах, відвідують дитячі табори з квестом «Енергетичний експрес», розповсюджують пізнавальні роздаткові матеріали.

Наразі в АТ «Прикарпаттяобленерго» саме проходять традиційні Дні безпеки, які протривають до 8 червня. Екскурсія на АТ «Прикарпаттяобленерго» є безкоштовною. Вона триває до години часу. А домовитися про зустріч з енергетиками можна за телефонами – (0342) 59- 42-64, 59-44-69.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження