ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Відкриття обласного дозвільного центру
Відкриття обласного дозвільного центру


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Три літні табори для дітей на Прикарпатті – вищої категорії

23.05.2018
17:34
Всі новини
Літні табори, які організовують відпочинок дітей на Прикарпатті, відрізняються цінами, навчальними програмами та умовами, відповідно до категорій. Категорій є чотири – вища, перша, друга та третя.
Категорія присвоюється відповідно до встановленого законом переліку вимог, пише Репортер. В Івано-Франківській області вищу категорію мають три табори: "Сокіл", "Дружба" та "Артек-Карпати-Буковель".

Дитячий лікувально-оздоровчий комплекс "Сокіл"

Це державний заклад, яким опікується профком Бурштинської ТЕС. Табір розташований за 22 км від Івано-Франківська в Галицькому районі.

Заклад є одним із найбільших в області. На території комплексу розміщені сім житлових корпусів, лікувальний корпус, їдальня на 500 місць та музей старовини. Крім того, є волейбольне, баскетбольне та два футбольних поля. А ще – тренажерний зал, зал лікувальної фізкультури, батути, настільний футбол та аерохокей. Влітку на території комплексу працюють п’ять басейнів, два з яких у закритому приміщенні, а три – просто неба.

Має табір і свою тематику – формування національно-патріотичної свідомості. Відповідно до тематики, модель табору відповідає устрою Запорозької Січі. Тобто, табір "Сокіл" – це Січ Соколина, загони – це курені. Головний у Січі Соколиній – гетьман (директор). Заступники директора та старший вихователь – головні отамани, вихователі – курінні отамани, а діти – козаки і козачки.

Табір починає приймати дітей з 1 червня. Ціна перебування – 360 грн (за день) для першого заїзду (21 день). З 22 червня ціна підніметься до 450 грн (заїзд на 18 днів). Останній заїзд (14 днів), який буде 17 серпня, знову коштуватиме 360 грн.

Лікувально-оздоровчий комплекс "Дружба"

Приватний заклад у селі Новоселиця Долинського району.

У "Дружбі" є два сучасні відеозали, де щовечора показують фільми. Також є комп’ютерний зал та бібліотека. Для любителів спорту облаштовані футбольне поле та баскетбольна площадка. Є тренажерний і більярдний зали, а також два батути. Поплавати можна у стаціонарному басейні з системою підігріву та фільтрації води.

Спеціальне місце на території комплексу відведене для великого вогнища.

Відпочинок у "Дружбі" коштує 406 грн за день. Вартість путівки на 18 днів – 7308 грн.

Позаміський дитячий заклад "Артек-Карпати-Буковель»

Приватний комплекс у селі Поляниця, за 100 км від Івано-Франківська. У квітні 2017 року "Артек-Буковель" за версією ІІІ Міжнародного фестивалю дитячих таборів і туризму "Kids Camp Fest" визнали переможцем у номінації "Табір року".

"Артек-Карпати-Буковель" пропонує дітям чотири види табору: озерний, лісовий, гірський та Semmering.

Путівка на вісім днів в "озерний" табір коштує 5480 грн. Проживання – у чотиримісних наметах, що розміщені на спеціально підготовленому майданчику, який облаштований усіма зручностями: душ, туалет, умивальник.

В "лісовому" таборі путівка на перший заїзд кош­тує 8160 грн за вісім днів і 13 260 грн – за 13 днів. За путівку на 15-28 червня потрібно буде заплатити 14 690 грн, пізніше ціна підніметься до 16 640 грн. Проживання – дерев’яні котеджі ТК "Буковель".

А путівку на 13 днів у "гірський" табір можна придбати за 37 050 грн. Проживання – в готелі "Radisson Blu resort, Буковель".

Найдорожчою є путівка в табір "Semmering", 13 днів – 39 052 грн. Щоправда, відпочинок проходитиме на території австрійського курорту, за 90 км від Відня.

Для порівння – комунальний табір.

Літній дитячий табір "Лімниця"

Розташований у селі Вістова Калуського району. 

В ясну погоду діти відвідують пляж на березі Лімниці. Також для них проводять майстер-класи з хореографії, квілингу та оріґамі. Окрім того, організовують різноманітні спартакіади та малі Олімпійські ігри, екскурсії на Скелі Довбуша, в Галицький національний парк та франківський аквапарк. А вечорами на дітей чекають пісенні вечірки.

Вартість путівки тут нижча, ніж в інших закладах, – 21 день таборування обійдеться приблизно в 4500 грн.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Березень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження