ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Відкриття обласного дозвільного центру
Відкриття обласного дозвільного центру


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Фільм зіркового прикарпатця зніме режисер Дикий

11.04.2018
15:28
Культура

Компанія “Прототип продакшн” та режисер Дмитро Малков припинили співпрацю над повнометражною комедією “Скажене весілля” за згодою сторін. Починаючи з квітня роботу над проектом продовжить режисер Влад Дикий.

Про це йдеться в прес-релізі "Film.UA".

“Дякую всій команді, яка працювала разом зі мною над комедією “Скажене весілля”, бажаю їй подальшого успіху в роботі над стрічкою та любові глядачів, - коментує Дмитро Малков. - А я повертаюся до власних проектів, про які вже зовсім скоро розповім”.

Продюсер стрічки, прикарпатець Юрій Горбунов, зазначив, що на етапі активної підготовки до зйомок їхнє творче бачення майбутнього фільму розійшлося з режисером, тому вирішили припинити співпрацю. 

“Ми безмежно вдячні Дмитру Малкову за колосальну роботу, яку він провів над проектом. Але ми з Дмитром дійшли спільної згоди припинити подальшу співпрацю. Щиро бажаємо Дмитру успіхів у роботі над новими проектами. Й представляємо нового учасника нашої команди - режисера Влада Дикого”, - додав Горбунов.

Новий режисер наголосив: комедія - його улюблений жанр, а сценарій підкорив своїм новим нестандартним баченням. 

“Українську сучасність він передає живо, невимушено, іронічно та саркастично - саме так, як воно є у буденному житті. Тому я дуже радий стати частиною проекту та його професійної талановитої команди, - зазначає режисер Влад Дикий. - “Скажене весілля” - світлий фільм про темні стереотипи, про які просто необхідно говорити вголос”.


Про що кіно: За сюжетом, Василь Середюк — консервативний голова районного клубу культури. Його найбільша гордість — старша донька Катруся, студентка Сорбонни, повідомляє, що виходить заміж за французького кардіохірурга Франсуа. Для Василя це не тільки євроінтеграція, але й козир у вічній ворожнечі з сусідом Тарасом на тему, хто з них більший патріот. Але замість зятя Катруся підкладає татові... афрофранцуза. Тепер Сердюку не дає спокою споконвічне українське питання "Що скажуть люди?" І він вирішує зробити все, щоб визволити доньку з "чорного полону".

Наразі триває активна підготовка до знімального процесу, що розпочнеться у травні цього року. Фіналізується робота над режисерським сценарієм, затверджуються виконавці головних ролей та готуються локації для зйомок. У широкий прокат “Скажене весілля” вийде вже восени 2018 року.

Повнометражна комедія “Скажене весілля” стала одним із переможців десятого конкурсного відбору кінопроектів Державного агентства України з питань кіно. Частка держфінансування становить 3 мільйони 240 тисяч гривень, загальний бюджет картини становить 10 млн 800 тисяч гривень.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження