ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Відкриття обласного дозвільного центру
Відкриття обласного дозвільного центру


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


У навчальних закладах Прикарпаття призупинять навчальний процес через брак газу

02.03.2018
18:50
Всі новини
1 березня під час засідання Ради національної безпеки і оборони України Голова правління НАК «Нафтогаз-України» А. Коболєва повідомив, що Росія намагається не виконувати рішення Стокгольмського арбітражу та провокує енергетичну кризу в Україні, знизивши тиск в транзитному газопроводі.

У зв’язку з цим по всій території України, зокрема, в Івано-Франківській області назріла проблема із використанням газу та електроенергії.

Відповідно до рішення РНБО голова обласної державної адміністрації Олег Гончарук провів засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під час якого наголосив на необхідності врегулювання питання економії енергоносіїв у найкоротші терміни.

«У зв’язку з ситуацією, яка склалася, потрібно напрацювати план дій щодо зменшення навантаження в енергетичній системі області. При цьому, слід виходити з позицій, що лікарні, дитячі будинки, будинки перестарілих та інші соціальні установи повинні працювати у штатному режимі», –  наголосив очільник області.

Зазначалося, що на період з третього по сьоме березня включно у навчальних закладах області планується призупинити навчальні процеси. Проте, якщо існує можливість влаштування альтернативного теплопостачання  у дошкільних навчальних закладах, школах та ВУЗах на твердому виді палива, тоді вони можуть працювати у звичному режимі.  

Керівникам профільних структурних підрозділів ОДА надано доручення щодо врегулювання ситуації в області та ефективного проведення заходів щодо запобіганню виникнення надзвичайних ситуацій.

Дану ситуацію обговорили й під час селекторної наради Міністерства енергетики та вугільної промисловості під керівництвом міністра Ігоря Насалика.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження