ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


У МАУ розповіли, чому не реалізовують проект західного хаба у Франківську та Львові

01.03.2018
16:12
Всі новини

"Міжнародні авіалінії України" не планують розвиток західноукраїнських аеропортів як хабів з огляду на те, що ні в однієї з повітряних гаваней, що розглядаються на цю роль, поки що немає достатніх передумов до цього.

За словами голови наглядової ради авіакомпанії Арона Майберга, хабів аеропортами могли б стати Львів та Івано-Франківськ, але у МАУ є причини сумніватися в доцільності розвитку транзитної моделі в них, пише ЦТС.

"Ми не реалізували проект західного хаба з кількох причин. Ми розглядали кілька варіантів: Івано-Франківськ та Львів. У Івано-Франківська є проблеми з інфраструктурою. Львів, нам здається, більше бачить себе як аеропорт, який буде розвиватися за моделлю point-to -point ", - пояснив Майберг.

За його словами, зараз немає впевненості в тому, що внутрішній ринок авіаперевезень буде розвиватися досить інтенсивно, тому компанія планує зробити ставку на аеропорт Бориспіль.

Проте, МАУ прокладе стежити за тенденціями розвитку ринку на Західній Україні і не виключає можливості переорієнтації на аеропорти цього регіону в майбутньому.

"Ми уважно продовжуємо за цим стежити. Західний регіон розвивається, в ньому досить велика кількість літаючого населення. На захід нам їх важко возити через Київ, це проти географії. Але ми будемо змушені знайти якесь рішення для того, щоб посилити нашу присутність в цих аеропортах ", - зазначив Майберг.

Нагадаємо, раніше в МАУ анонсували масштабне розширення географії польотів з України. Зокрема, в 2018 році з'являться рейси до Вінниці, Копенгаген, Каїр, Делі, Торонто і Санью.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження