ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Івано-Франківська філія Суспільного отримали логотип

20.02.2018
7:32
Суспільство
Під час зустрічі з менеджерами і продюсерами філій ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України", яка відбулася 16 лютого, голова правління Зураб Аласанія оголосив про присвоєння двом філіям своєрідного знаку якості Суспільного – логотипу UA:. Відтепер Івано-Франківська філія отримала назву UA: КАРПАТИ, а Рівненська – UA: РІВНЕ.

"Отже до UA: ПЕРШИЙ, UA: КУЛЬТУРА, UA: КРИМ, UA: СУМИ додаються UA: РІВНЕ, UA: КАРПАТИ (Івано-Франківськ). Саме ці дві філії системно показують відповідність стандартам журналістики у своїй роботі і отримали право використовувати графічне зображення "UA" у своєму логотипі", – сказав Микола Чернотицький, член правління НСТУ, відповідальний за діяльність з оптимізації центральної та регіональної структури.

Рішення про присвоєння нових назв цим двом філіям ґрунтується на результатах моніторингу ефірів регіональних мовників , йдеться на сайті Суспільного. Керівники творчих напрямів стежать за відповідністю журналістським стандартам, цінностям Суспільного та за технічною якістю ефірів. Рівненська та Івано-Франківська філії показали найкращі результати і були відзначені як такі, що відповідають стандартам якості Суспільного.

"Це велика заслуга всією команди. У нас працює прекрасна команда новинників, суспільно-політичного мовлення, "Теми дня" і "Доброго ранку", це заслуга "Рівне.FM". Це значить, що у нас є Команда. Дякую усім!" – поділилася враженнями продюсерка Рівненської філії Інна Білецька.

За словами продюсерки Івано-Франківської філії Галини Держипільської, для ТРК "Карпати" відповідати цим стандартам, можливо, буде трохи легше: 

"Ми – молода компанія, телеканалу "Карпати" лише 3 роки. Тому у нас не було такого "спадку" джинси і токсичного контенту з минулих часів. Однак ми маємо власні труднощі: зараз маємо лише цифрову трансляцію, що обмежує нашу аудиторію. Тож ця відзнака дуже важлива для усього колективу – це підтвердження, що ми йдемо у правильному напрямку, це дуже велика мотивація для подальшого розвитку і покращення".

Нагадаємо, 16 та 17 лютого відбулися координаційні робочі зустрічі в Києві з менеджерами і продюсерами з усіх регіонів. У них взяли учать і новообрані у додатковому конкурсі менеджери і продюсери, і уже чинні керівники філій.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження