ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Програма
Програма "Доступне житло"(2011)


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Франківка звинувачує патрульну у крадіжці врятованих під час пожежі тварин

12.02.2018
18:34
Всі новини
Два десятки тварин і птахів загинули у пожежі в Івано-Франківську, що трапилась у червні минулого року. Кількох - вдалося врятувати.

Власниця квартири, утримувала їх у затісному приміщенні та жахливих умовах. Тоді у вогні вціліли лише два песика та кішка з кошеням. Їх взяли до себе небайдужі люди. Волонтери розповідають, тварини були у жахливому стані.

Втім, власниця квартири так не вважає. Після пожежі жінка написала 10 скарг у прокуратуру на патрульних, які приїхали на виклик. Мовляв, в неї викрали тварин. До слова, ними вона торгувала на "п'яному" та через інтернет. Про це в мережі розповіла франківська патрульна Олена Біла, інформує кореспондентка Бліц-Інфо. 

А коли прокуратура не відкрила справу проти патрульної за нібито викрадених тварин жінка подала на прокурора до суду. Наразі відбулось перше судове засідання.

"Черепахи, птахи, криски, шиншили, коти -- всі загинули. Всі. Тепер ця жінка звинувачує мене та волонтерів у крадіжці її виживших собак. Я сказала про той факт, що ця жінка погрожувала мені прокуратурою, оскікільки дізналася, що я служу в поліції. Але мене це не лякає. Права тварин на життя -- це важливо для мене. Я врятувала більше сотні собак від таких збоченців. Я поважаю природу. І мені прикро за такий суд. Прикро за таку збоченку, яка хоче утримувати тварин в банках, розповсюджувати їх як товар. Без документів. Без умов утримання...То абсурд, що збоченці йдуть в суд та звинувачують мене та волонтерів у крадіжці. Якщо суд не розуміє, що ми сучасні люди і тварин також мають права -- то мені шкода таких людей", - пише патрульна.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Березень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження