ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Різдво в Івано-Франківську(2012 р.)
Різдво в Івано-Франківську(2012 р.)


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Калуські хокеїсти вийшли до фіналу міжнародного турніру

05.02.2018
8:00
Спорт

Впродовж трьох днів хокейний клуб "Калуський легіон" перебував у місті Партизанське (Словаччина), де брав участь в міжнародному хокейному турнір за участі семи команд з чотирьох країн.

Три команди представляли Словаччину, дві – Чехію. Також участь у турнірі взяли хокеїсти "Шахтаря" з Солігорська (Білорусь) та "Калуського легіону" (Україна), інформують "Вікна".

Раніше йшлося, що "Калуський легіон" вдало розпочав виступ у міжнародному турнірі в Словаччині.

Перший день турніру видався щедрим на закинуті шайби. Стартову гру на цьому турнірі "Легіон" проводив з командою-господаркою турніру – "Іскрою" зі словацького Партизанського. Калушани досить впевнено та рівномірно провели цю гру, закинувши у ворота суперника 9 шайб і пропустивши в свої ворота тільки дві.

Подвійним тріумфом калуських хокеїстів завершився другий день у міжнародному турнірі в Словаччині.

5:2 та 11:3 – такими були результати зустрічей на користь "Легіону" у матчі зі словацьким ХК "Топольчани".

В третій ігровий день свій п'ятий матч на турнірі калуський "Легіон" проводив із словацьким хокейним клубом "Банська бистриця". Як і передбачалось, матч видався не дуже складним для калушан. Вже в дебюті матчу капітан калушан Дмитро Наумець відкриває рахунок – 1:0. Через 7 хвилин Лев Стасюк його подвоює. Ще в першому періоді двічі відзначився Микита Мойсеєв та 1 шайбу закинув Андрій Явний. На 10-й хвилині другого періоду Аркадій Пігулевський робить рахунок 6:0 на користь українців.

В другій 20-хвилинці словакам таки вдалось закинути одну шайбу у ворота калушан. Практично весь матч калушани проводили в зоні суперника. В третьому періоді Микита Мойсеєв встановлює остаточний рахунок в матчі 7:1.

Попереду був фінал турніру. Жереб звів в останньому матчі турніру команди, які не знали поразок впродовж трьох днів та здобули по 5 перемог. Тож інтрига чемпіонства зберігалась до останнього матчу турніру, в якому зустрічались представник Білорусі – ХК "Шахтар" з Солігорська та команда "Калуський легіон" з Калуша. До цього матчу в активі білорусів було 43 закинуті шайби, а в активі українців – 32.

Для калушан цей фінал був найбільшим досягненням в кар’єрі хокейного клубу, хоч за плечима вже був досвід виступів на міжнародній арені та перемоги в національних турнірах. Та білоруси виявились сильнішими. Поразка з рахунком 6:0. Але 5 перемог у шести матчах і фінальна гра за золоті нагороди престижного міжнародного турніру дають право вболівальникам калуської команди вважати своїх улюбленців також переможцями та героями, адже це найбільше досягнення в кар’єрі калуського клубу.

Після фінального свистка всі вболівальники з вигуками "чемпіони" вітали своїх улюбленців зі срібними нагородами.

 



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Березень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження