ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Рятувальники закликають прикарпатців бути обережними на Водохреща

19.01.2018
9:16
Всі новини
Напередодні християнського свята Водохреща рятувальники Прикарпаття вживають всіх заходів щодо запобігання загибелі людей та виникнення надзвичайних ситуацій на водоймах під час урочистих заходів з нагоди святкування.

Вони спілкуються з мешканцями Івано-Франківщини, на вулицях населених пунктів, в храмах де проходять святкові літургії. Пояснюють, якими небезпечними і підступними є ріки та озера взимку, і як важливо дотримуватися правил безпечної поведінки на водоймах. Звертають увагу рятувальники на практичні дії – проводять навчання для мешканців, де розповідають, як правильно діяти у випадку біди, коли людина опиняється у крижаній воді, як самотужки вибратися з ополонки або дочекатися допомоги рятувальників і максимально зберегти сили, а також роздають листівки застережливого характеру.

Сьогодні в першу чергу спілкуються на тему святкування Водохреща, з яким пов’язано масове перебування людей поблизу водойм та купання у крижаній воді. Пояснюють, що купатися потрібно у тільки у спеціально визначених місцях, де гарантована допомога рятувальників у випадку біди, не заходити у воду у нетверезому стані, чи маючи проблеми зі здоров’ям, особливо стежити за дітьми, які без належного догляду можуть опинитися у крижаній воді. Рятувальники наголошують, що на Водохреща на водоймах області щороку буває дуже багато людей, тож потрібно зберігати спокій та організованість, дотримуватися всіх правил безпечної поведінки, щоб ніщо не зіпсувало свято, а йорданська вода лікувала і додавала бадьорості на цілий рік.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження