ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Програма
Програма "Доступне житло"(2011)


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


У Коломийському селі є точна копія піраміди Хеопса

07.08.2006
11:20
Коломия WEB Портал
Суспільство


На віддаленому хуторі Хоросно Коломийського району польський інженер та бізнесмен Мирослав Ровіцки побудував точну копію піраміди Хеопса.
Звістку про те, що на Прикарпатті з’явилася піраміда, я сприйняла доволі скептично, як, зрештою, і самого автора новації. Після телефонної розмови пан Мирослав запросив мене оглянути дивовижу.

...До далекого Хоросно добиралися на "Джипі" розмоклим польовим бездоріжжям, адже асфальтованої чи бодай кам’яної дороги до хутора просто немає. Тому після години екстремальної їзди цілюща піраміда, чи бодай будь-що, щоб відновило мої сили було катастрофічно необхідно.

"Ось ми й дома",--каже пан Мирослав відкриваючи дерев’яну чорну браму свого помешкання, яке він купив на далекому хуторі за безцінь. Зі старої хати інженер Ровіцки зробив справжній музейний шедевр, в якому чимало антикварних речей. І я так захопилася оглядинами приміщення, що вже й забула, навіщо сюди приїхала. "Йдемо, поглянете, що я збудував",--з гордістю каже господар та веде мене через подвір’я до невеличкої чорної дощаної піраміди, що, як на диво, органічно вписується в хороснівське різнотрав’я. "Я читав багато спеціальної літератури, особливо дослідження чеського інженера Карела Дрбала, і дізнався про цілющі властивості самої пірамідальної форми, бачив такі споруди в Польщі, ось і вирішив зробити щось подібне,--розповідає Ровіцки. --Вчені та дослідники США, Росії, Франції та Болгарії упродовж століть вивчали позитивний ефект дії пірамід в медицині, сільському господарстві та екології. Експериментально було доведено, що насіння, яке зберігалося в пірамідальної форми сховищах, краще сходило, давало більші врожаї, мало опірність до різних хворіб та шкідників. А коли рослини висаджували безпосередньо в теплиці-піраміди, то там вони росли в шість раз швидше, аніж у звичайних. Також в пірамідах дивним чином очищувалася забруднена вода".

Наразі пан Мирослав хоче випробувати дію піраміди на продуктах харчування. Адже колеги з Польщі повідомили йому, що в результаті проведених досліджень з’ясовано, що всередині пірамід зупиняється ріст мікроорганізмів, і продукти не псуються. "Очевидно, що наші предки добре знали про це, бо зберігали харчі не тільки в холодних в погребах, але й на горищах з шатровими дахами у вигляді чотирикутних пірамід",--говорить інженер.

Відкриваючи дощані двері піраміди Ровіцки показує мені дощаний настил всередині. "Для чого це?",--запитую. "Для лікування,--відповідає пан Ровіцки.--Уже навіть клінічно німецькими та південноамериканськими медиками доказано, що перебування всередині піраміди на певних рівнях відносно її висоти допомагає більш ефективно вилікуватися від ревматизму, остеохондрозу, сприяє відновленню функції опорно-рухового апарату, регенерації тканин, полегшує біль при опіках та переломах, дозволяє позбавитися від сильного головного болю, безсоння".

Найкраще лікувальні властивості проявляються у копії піраміди Хеопса, яку, власне, і спорудив пан Мирослав. Під час будівництва усі жителі Хоросно збігалися дивитися, що ж він робить, а тепер багато зморених тяжкою працею старших людей, приходять до польського сусіда та просять відкрити їм "отого хеопса", бо кажуть, що їм після того стає краще: і кості не ломить, і ходити легше. Стало легше й мені. Можливо. після сидіння в піраміді, а, можливо від запашної доброї кави. Проте хороснівська піраміда пана Ровіцки ще чекає на своїх дослідників та ґрунтовне вивчення.


Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження