ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Різдво в Івано-Франківську(2012 р.)
Різдво в Івано-Франківську(2012 р.)


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Рідні розшукують 34-річного прикарпатця, що зник два тижні тому

02.10.2017
10:41
Всі новини
В Івано-Франківську розшукують чоловіка, який зник 16 вересня.

Про зникнення 34-річного Олега Гоголя у соцмережі написала його рідна сестра – Яна Гоголь, пише МІСТО.

Жінка повідомила, що чоловік вийшов з дому на вулиці Івана Павла ІІ, приблизно о 16-17 год, і не повернувся. Вийшов з дому без телефону, без грошей. Не мав при собі і документів. І жодної звістки з моменту зникнення від нього не було.

Станом на 1 жовтня, пише Яна Гоголь, чоловіка не знайшли. Пошуки продовжуються.

Все ще не знайшли брата! Вийшов з дому і не повернувся! Минуло більше 2 тижнів! Допоможіть знайти!, – йдеться у повідомленні.

Сам чоловік родом з села Саджава Богородчанського району. В Івано-Франківську винаймав квартиру. У день зникнення сідав у таксі, щоб поїхати в село. Був з двома чоловіками. Один з них – двоюрідний брат, інший – «невідомий» на ім’я Олег. Проте потім Олег Гоголь вийшов з машини, щоб повернутися додому по наплічник.

Про це розповіла сестра зниклого минулого тижня.

Їх було троє, мали ще з собою великий телевізор. Хотіли везти той телевізор в село. Сіли в машину і згадали, що десь ще залишився наплічник. І зниклий повернувся шукати той наплічник. А двоюрідний брат пішов на квартиру, бо думав, що він повернувся туди. Там і залишився. І невідомо – чи зниклий повернувся до того таксі, чи пішов кудись.

У таксі залишився “невідомий” Олег. Родичі зниклого намагалися зв’язатися із цим чоловіком, адже номер телефону у них був. Спочатку він взяв трубку, а коли зрозумів з ким говорить, то перестав відповідати. Також жінка розповіла, що брат за кілька годин до зникнення був з цим чоловіком у магазині «Апетит», що на вулиці Хоткевича. Але слідчі наразі не брали ані відео з камер спостереження, ані перевірили номер телефону «знайомого», який бачив Олега Гоголя останнім…

Хотіли зв’язатися ще з тим другом, який з ними був, щоб спитати – чи Олег повертався до таксі, чи бачив ще його. Спочатку він був ніби не проти зустрітися, а потім перестав відповідати на дзвінки і взагалі вимкнув телефон, – каже Яна Гоголь.

До Саджави її брат Олег так і не дістався.

Там його немає: ми і телефонували, і їздили туди. Останнім його бачив той друг, з яким сідали в таксі. Знаємо лише, що то був “Daewoo Lanos” синього кольору. Яка була служба таксі – невідомо. Двоюрідний брат, який там був,  не запам’ятав і номер машини.

У день зникнення Олег Гоголь був у стані алкогольного сп’яніння.

Спочатку всі говорили, що він просто напився і не пішов додому. Але минуло вже більше тижня. І лише в нього є ключі від об’єкту на роботі. Який би він не був, але на роботу виходив завжди. Таке сталося вперше. Раніше він завжди говорив, де він. Зв’язувався або сам, або через когось. Але так, щоб зникнути безслідно – такого не було. В суботу нам телефонували і повідомили, що бачили схожого чоловіка. Той сідав в автобус «Івано-Франківськ – Черче», вийшов у Рогатині. Але був одягнений по-іншому. Мій брат вийшов з дому у футболці і штанах, а той чоловік був у червоному батнику, джинсах, чорних мокасинах і з чорним рюкзаком.

У поліції МІСТУ повідомили, що розшукові заходи тривають, але наразі нічого невідомо про місце перебування безвісти зниклого чоловіка.

У день зникнення Олег Гоголь був одягнений у світлу футболку, сірі спортивні штани, сині кросівки.

Лисуватий з бородою, ріст 175 -180 см, худорлявий. Ще одна особлива прикмета – у чоловіка відсутній передній зуб.

Якщо Вам відома будь-яка інформація про чоловіка, просять телефонувати за номером: 0971771980 або102.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження