ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Різдво в Івано-Франківську(2012 р.)
Різдво в Івано-Франківську(2012 р.)


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Викладач з Івано-Франківська увійшов до Науково-експертної ради при ВРУ

14.09.2017
16:53
Всі новини

Один із завідувачів кафедри Університету Короля Данила ставчленом Науково-експертної ради при Підкомітеті з питань запобігання і протидії політичній корупції Комітету Верховної Ради України.

 

До складу Науково-експертної ради увійшли 11 докторів юридичних наук, які у тому числі спеціалізуються на питаннях запобігання і протидії корупції та її політичної складової.

 

«При Підкомітеті з питань запобігання і протидії політичній корупції почала функціонувати Науково-експертна рада. Приємним є те, що до складу цієї Ради ввійшов і професор нашого Університету доктор юридичних наук, доцент, завідувач кафедри цивільного права і процесу Короєд Сергій Олександрович. Питання корупції в житті пересічного громадянина, як правило, ототожнюється з поняттям «побутова корупція» (здавання грошей на «ремонт» садочка, школи і т.д.). Питання політичної корупції є не настільки на слуху, але є більш важливим, оскільки впливає на перспективи розвитку держави в перспективі. Незважаючи на те, що Науково-експертна рада носить статус консультативно-дорадчого органу, її роль не потрібно применшувати. Для того, щоб корупціонери не уникнули відповідальності за зловживання в сфері політичних фінансів, рішення щодо них повинні бути зваженими і обґрунтованими, ідеально оформленими. А в цьому питанні без професійної думки експертів-науковців не обійтися, що особливо актуально для України в умовах швидкозмінного законодавства та дубляжу повноважень органів, що займаються протидією корупції. Залучення передового зарубіжного досвіду в цій сфері також потребує наукових висновків, що повинні враховувати національні особливості, законодавство та умови суспільного життя, що можливе лише за умов поєднання науки, практики і законотворення», – коментує проректор з наукової роботи Університету Короля Данила Олександр Острогляд.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження