ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Покладання вінків до пам'ятника
Покладання вінків до пам'ятника


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Галицький комбінат хлібопродуктів поповнився новими електронними вагами

07.07.2017
17:14
Всі новини
Триває активна робота з відродження єдиного у Галицькому районі комбінату хлібопродуктів. Він максимально наближений до місцевих аграріїв та, окрім цього, має можливості задовольняти потреби потенційних поклажодавців з інших районів Івано-Франківщини та Тернопілля.

ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України» вкладає значні інвестиції у модернізацію та реконструкцію Галицького КХП, основними напрямками діяльності якого є приймання, доведення до базисних кондицій, зберігання і відвантаження зерна та насіння олійних і інших культур. Займається філія і закупівлями.

Вчора відбулася важлива подія в новітній історії комбінату – перерізання стрічки з нагоди введення в дію автомобільних 80-тонних ваг. Сума даної інвестиції складає півмільйона гривень. За словами директора Миколи Кузьменка, оновлення виробничо-технічної бази значно покращить послуги підприємства в новому маркетинговому році, що, у свою чергу, безпосередньо вплине на об’єми заготівлі зернової продукції та скорочення часу на обслуговування клієнтів.

За доброю християнською традицією благословив цей важливий захід та окропив Святою водою його учасників декан Галицький УГКЦ о. Ігор Броновський.

Право перерізати стрічку було надано керівникам районної, міської влади та корпорації.

Позитивно оцінив роботу Галицького хлібокомбінату присутній на урочистостях перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Канюка: «Добре, що Ви не тільки зберегли колектив, матеріально-технічну базу, але й модернізуєтесь та оновлюєтесь. Це вселяє оптимізм, що підприємство буде працювати й розвиватись. Успіхів Вам на цьому шляху»,- побажав посадовець керівництву і колективу комбінату й запевнив у підтримці зі сторони районної влади.

Після завершення офіційної частини на добрий початок на ваги заїхала перша машина з озимим ячменем з фермерського господарства «ФАКРО» с. Кулинка Калуського району.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження