ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Сім'ї з Калуша, в якої народилася трійня, не вистачає місця в маленькій квартирі

27.06.2017
8:37
Суспільство
У квітні цього року в Калуші вперше за роки незалежності України народилася трійня. Потрійне щастя з’явилося в сім'ї Юрійчуків. Їхнім дівчаткам скоро виповниться три місяці, але досі двом із них доводиться тулитися в одному ліжечку. На третю колиску бракує коштів, та й місця в квартирі теж.

"Ми хотіли дівчинку і навіть придумали для неї заздалегідь ім’я – Ангеліна, – розповідає багатодітна мама Ольга Юрійчук. – Але на УЗД повідомили, що буде двійня, а згодом, на наступному, сказали, що побачили ще й третю дівчинку".

Тож подружжя почало думати над іменами ще для двох своїх донечок. Дівчаток назвали Ангеліною, Христиною і Дариною. Ангелінка найстарша і найбільша, бо з’явилася на світ першою. А Христинка і Даринка дуже схожі між собою. Поки що окреме ліжечко є лише в Ангеліни, меншенькі ж ділять одне на двох. З появою такого великого поповнення в сім’ї почало бракувати коштів, та й місця для третьої колиски в маленькій кімнаті не вистачає. Юрійчуки мешкають із матірю та братом Юрія у квартирі, житлова площа якої складає 33,3 квадратних метри. Кімната, де живе подружжя з трійнею, має площу всього 10 квадратних метрів, пише "Нафтохімік Калуш"

"Дізнавшись, що у нас буде трійня, чесно кажучи, були шоковоні, – пригадує Юрій Юрійчук. – У мене в родині були двійнята і навіть трійнята в далеких родичів, але новина про трійню все ж стала несподіванкою для нас. Звісно, фінансово і фізично це дуже складно, хоч у мене й непогана зарплата, коштів все одно не вистачає. Також існує "квартирне питання". Самі бачите, що тут розвернутися ніде". 

Юрій звертався за сприянням у покращенні житлових умов в Івано-Франківську ОДА та Калуську міську раду, там сказали, що питання розглянуть, але нічого конкретного не обіцяли. Щоправда, додому до Юрійчуків вже навідувалась житлова комісія. Також регулярний психологічний супровід та гуманітарну допомогу їм надає Цетр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді КМР. 


Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Березень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження