ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Підписано Меморандум про партнерство між Івано-Франківською ОДА та Держенергоефективності

27.04.2017
18:45
Економіка
27 квітня у м. Києві відбувся III Національний форум енергоефективного партнерства «Енергетичний менеджмент: Досвід кращих», в якому взяли участь заступник голови облдержадміністрації Ярослав Паранюк та директор департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури ОДА Жанна Табанець.

Ключовими темами форуму стали питання енергоменеджменту та енергосервісу у бюджетній, житловій сфері, використання сучасних інструментів підвищення енергоефективності в промисловості, а також новації програм з утеплення будинків.

Під час форуму було підписано Меморандуму про партнерство між Державним агентством з енергоефективності та енергозбереження та Івано-Франківською обласною державною адміністрацією щодо запровадження систем енергетичного менеджменту в бюджетних установах. 

«Сьогодні основні акценти зосереджені на впровадженні системи енергоменеджменту як в бюджетній сфері, приватному секторі, так і у промисловості, – говорить заступник голови облдержадміністрації Ярослав Паранюк, коментуючи підписання меморандуму. – Впровадження системи енергоменеджменту дасть можливість більш ефективно та раціонально використовувати енергоресурси і ухвалювати управлінські рішення, які б заощаджували кошти, в тому числі бюджетні».

Меморандум передбачає, що в рамках співробітництва Держенергоефективності надаватиме консультації з питань впровадження систем енергетичного менеджменту в бюджетних установах, виступить співорганізатором комунікаційних заходів з питань енергоефективності, створить відкриту базу даних енергетичних характеристик будівель бюджетних установ.

Івано-Франківська облдержадміністрація, зі свого боку, забезпечить впровадження системи енергоменеджменту в бюджетній сфері.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Березень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження