ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Різдво в Івано-Франківську(2012)
Різдво в Івано-Франківську(2012)


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Прикарпаття налагоджує співпрацю із корпорацією "Mitsubishi"

27.03.2017
8:37
Економіка
Перший заступник голови облдержадміністрації Марія Савка провела зустріч з генеральним директором київського офісу корпорації "Mitsubishi" Кохейом Таґава.
Зустріч організували для обговорення можливостей співпраці для економічного розвитку області.

Марія Савка розповіла гостю про інструменти залучення іноземного капіталу в економіку Прикарпаття, зокрема реалізацію інвестиційного проекту "Єврокарпатська ініціатива", у рамках якого вже розпочалося спорудження заводу із виробництва електрокабельної продукції німецького концерну "Леоні", інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.

"Залучення іноземних інвестицій – пріоритет у роботі обласної влади,  наголосила Марія Савка. – Дедалі частіше представники великих міжнародних кампаній проявляють зацікавленість у співпраці з Івано-Франківщиною, що свідчить про сприятливий інвестиційний клімат в області та прозорі і комфортні умови ведення бізнесу".

Зі свого боку, Кохей Таґава окреслив основні сфери діяльності корпорації "Міцубіші"  глобальної інтегрованої компанії, яка входить до складу японського конгломерату MitsubishiGroup.

"Сьогодні корпорація "Mitsubishi" має розгалужену мережу груп,  зазначив Кохей Таґава. – Ми працюємо у різних галузях промисловості, включаючи енергетику, металургію, машинобудування і промислове обладнання. Досягаємо хороших результатів у хімічній індустрії, займаємося харчовою та легкою промисловістю".

За його словами, цікавими для співпраці напрямками є модернізація соціальної інфраструктури, розвиток транспортної галузі та аграрної сфери.

На завершення зустрічі було домовлено напрацювати пропозиції щодо майбутньої співпраці та виокремити основні напрямки для інвестиційної діяльності.

 


Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Березень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження