ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Покладання вінків до пам'ятника
Покладання вінків до пам'ятника


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Прикарпатський національний університет реалізує міжнародний проект із обміну студентами

27.10.2016
17:45
Всі новини
Педагогічний факультет ПНУ імені Василя Стефаника успішно реалізує міжнародний проект «Культура, історія, традиції: у пошуках спільних цінностей».

Відповідно до Консорціуму про співпрацю між навчальними закладами група студентів Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника та Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки з 17 по 21 жовтня 2016 року перебували в Державній Вищій Професійній школі в Хелмі (Республіка Польща). До проекту залучено 50 учасників з України та Польщі.

Мета проекту – спільне вивчення історії, традицій і культури України та Польщі, організація інтеграційних зустрічей, розваг, мовних анімаційних програм, екскурсій, тренінгів, змагань, розвиток ініціативи та створення моделі подальшої українсько-польської співпраці молоді. У процесі спільних пошуків підготовлено електронну публікацію про культуру, історію та традиції України та Польщі.

Упродовж всього часу студенти трьох університетів презентували навчальні заклади, культуру свого народу, розповідаючи та демонстрацій фольклорних та етнографічних надбань, ігор та майстер-класів, тощо. Також польські колеги запропонували цікаві екскурсії для пізнання історичних та культурних пам’яток: найбільш захоплюючими були подорожі підземеллями Хелма, мільтимедійні покази історії Замосця, ознайомлення з архітектурними спорудами краю та його традиціями.

Всі учасники отримали сертифікати про участь у польсько-українському проекті. Координатори проекту від Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника – доктор педагогічних наук, завідувач кафедри педагогіки початкової освіти Олена Будник та кандидат педагогічних наук, доцент Наталія Матвеєва.

Важливо, що реалізація проекту виявила талановитих молодих людей, примноження світогляду кожного учасника новими знаннями щодо унікального етносу дружніх народів у формуванні європейських цінностей та ідеалів.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження