ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Іванофранківці назвали проблеми міста, які потребують нагального вирішення

26.09.2016
15:09
Всі новини

Сьогодні, 26 вересня, в Івано-Франківську відбулась презентація результатів дослідження «Оцінка дотримання принципів верховенства права в наданні послуг, пов’язаних з питанням будівництва та архітектури» в рамках проекту «Місцеве амоврядування та верховенство права в Україні».

 

Проект реалізується Академією Фольке Бернадотта за фінансової підтримки Шведського агенства міжнародного розвидку Sida, передає Фіртка.

 

У ході дослідження процес отримання та надання адміністративних послуг аналізувався з точки зору шести принципів верховенства права: законності, доступності, права бути почутим, прозорості, права на оскарження, підзвітності.

 

У ході дослдження аналізувалися послуги,за які відповідала Івано-Франківська міська рада та які надаються через міськвиконком та ЦНАП.

 

Відтак, відповідаючи на питання стосовно того, які проблеми міста є найбільш важливими і потребують першочергового вирішення, іванофранківці називають розбиті дороги, тротуари (25,0% опитаних), нестачу дитячих садочків (16,2%), нестачу парковок (11,6%), необхідність впорядкування дворів (9,7%).

 

"Мені приємно, що те, що ми робимо, відповідає пріоритетам громади. Це дороги, які ми робимо, це дитячі садочки, яких ми вже три відкрили. І активно працюємо у сфері недостачі парковок. Це відображення того, що ми на правильному шляху", – сказав міський голова Руслан Марцінків.

 

Директор програми з верховенства права Рікард Саннерхольм розповів, що програма охоплює 12 міст України. Дослідження провели вже у шести з них.

 

Рікард зауважив, що надання послуг у сфері містобудування у Франківську потрібно зробити більш прозорими, наприклад, шляхом створення веб-сайтів, надсилання текстових повідомлень тощо.

 

Також необхідне покращення видачі правових актів. Можливо, варто змінити форму тих чи інших нормативних документів, задля того, щоб вони стали простішими у реалізації, переконаний аналітик.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження