ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Програма
Програма "Доступне житло"(2011)


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


У Франківську звільнили водія маршрутки, який вимагав гроші за проїз в участика АТО

07.10.2015
9:10
Всі новини

Нещодавно, в Івано-Франківську водій маршруту №67 вимагав гроші за проїзд з учасника бойових дій, хоча чоловік показав посвідчення.

Про інцедент військовий написав у соцмережі, передає Фіртка.

"З вами, учасниками АТО, великі проблеми… Поробили собі посвідчень… Ще діти до школи не йшли, а вони вже їздять…", - таке приниження послухав сьогодні вранці від водія маршрутки №67, АТ 0043 АА", - написав Микола Волков.

За його словами, водій про безкоштовний проїзд для АТОшників, який перевізники обіцяли в серпні, не знає і знати не хоче.

"Спочатку «висповідав» мене, коли я зайшов до автобуса, і продовжив, коли я виходив. У кінці, напевне щоби не виглядати повним хамом перед всіма пасажирами, великодушно заговорив про повагу один до одного і "про війну, яка є страшною трагедією", - розповів боєць.

Про цей випадок Микола Волков повідомив Івано-Франківське обласне об’єднання воїнів АТО. В свою чергу, заступник голови цієї організації Андрій Долик пообіцяв, що говоритиме про маршрутки у міському Департаменті транспорту, бо це вже не перший подібний випадок.

"Не знаю, які глобальні проблеми із учасниками АТО має цей конкретний водій. Але здається, що для таких, як він, найбільша проблема в тому, що ми повернулися живими", - додав Микола Волков.

Варто зазначити, що після цього інцеденту водія було звільнено з роботи. Однак, з'явилася ще одна проблема. Про яку повідомив громадський активіст Максим Сич.

"Є неприємна новина для мешканців вулиць Сагайдачного, Максимовича та Надрічної. Оскільки на цьому маршруті працює всього один автобус, то наразі він не буде їздити, - написав Максим у соцмережі. - Зараз дуже велика проблема з водіями. Ви самі часто бачите оголошення в автобусах, що потрібен водій. А враховуючи низьку рентабельність маршруту №67 ніхто з водіїв йти працювати не хоче. Тим не менше перевізник активно шукає заміну. Просимо вибачення за тимчасові незручності!"



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження