ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Відкриття новорічної ялинки(19.12.2011)
Відкриття новорічної ялинки(19.12.2011)


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Під час міжнародного гуцульського фестивалю у Надвірній збиратимуть кошти для учасників АТО

02.09.2015
18:18
Всі новини

У дусі патріотичного виховання та любові до Батьківщини відбудеться ХХІІ Міжнародний гуцульський фестиваль. Про це йшлося під час засідання робочої групи з питань проведення у місті Надвірній ХХІІ Міжнародного гуцульського фестивалю під головуванням заступника голови облдержадміністрації Ігоря Пасічняка.

Під час засідання присутні проаналізували стан підготовки заходу, визначили перелік організаційних питань та координацію дій відповідальних за проведення фестивалю людей, інформує прес-служба ІФ ОДА.Зокрема, начальник управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації Володимир Федорак, ознайомив учасників робочої групи із планом заходів, які відбуватимуться упродовж двох днів на території стадіону «Нафтовик», окреслив кількість учасників та делегацій запрошених на свято.

«Міжнародний гуцульський фестиваль – один із найбільших заходів, які відбуваються на теренах Прикарпаття, - підкреслив Ігор Пасічняк. – Тому пріоритетним завданням організаторів дійства є максимальне сприяння у забезпеченні правопорядку серед гостей та учасників свята, чіткій координації дій задля належного надання первинної медичної допомоги у разі її необхідності».

Варто зазначити, що у приміщенні Надвірнянської райдержадміністрації працюватиме оперативний штаб швидкого реагування. Також буде відкрита гаряча телефонна лінія на випадок виникнення надзвичайної ситуації.Зауважимо, що минулого року крізь призму об’єктивних подій, які відбувалися у східній частині України, було скасовано проведення фестивалю. Тож цьогорічний захід організатори проведуть під гаслом «Гей, брати-гуцули, сходімося до купи, аби нашу незалежність не змогли звернути!». Відбуватиметься він у дусі патріотичного виховання молоді та громади краю. Як зазначалося під час засідання, кошти, зібрані у рамках фестивалю, будуть передані для учасників антитерористичної операції.

Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження