ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Відкриття обласного дозвільного центру
Відкриття обласного дозвільного центру


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


У Карпатах відкриють безкоштовну хату для гостей з усього світу

26.05.2015
15:34
Всі новини

У липні має стартувати цікавий проект – Хата в Карпатах, де зустрінуться мандрівники з усього світу.

Як повідомила журналістові «Галицького кореспондента» харків’янка Ліна Бєрова, яка наразі працює перекладачем-фрілансером у Мюнхені,  минулого року вона гостювала у своїх івано-франківських друзів.

Вражена місцевими краєвидами і культурою, дівчина вирішила організувати цікавий проект. Ліна подумала: чому б не здати в оренду свою німецьку квартиру, а на ці кошти винайняти хату в Карпатах, куди б можна було запросити охочих з усього світу.

Хата стане міжнародною платформою для мирного і творчого спілкування. Плануються різноманітні семінари на цікаві теми, літературні читання. Кожен може звернутися зі своїми пропозиціями. Це можуть бути гуртки, концерти, майстер-класи тощо.

І найголовніше – проживання у хаті буде безкоштовним. Хату орендують на два місяці в Косівському районі. Свій вибір Ліна пояснює тим, що тут розвинений транспортний вузол і активна творча тусовка. Наразі організаторка ще шукає будинок, який би найбільше відповідав вимогам Хати. Основна умова – мінімум меблів.

Всі охочі погостювати в Хаті повинні дотримуватися правил: під час проживання суворо заборонено вживати алкоголь і наркотики, обов’язкова наявність килимка чи спальника. Максимально можлива кількість мешканців – близько 30 людей. Термін перебування становить п’ять днів, але, якщо гість не порушує правила Хати і ще й приносить якусь користь, він може залишитися на довший період.

Аби потрапити до Хати, потрібно заздалегідь забронювати місце, зв’язавшись із Ліною Бєровою. Проект має свою сторінку в соціальній мережі Фейсбук, де можна знайти контакти організаторки. Хата відчиниться з середини липня і прийматиме гостей аж до кінця літа.

Ліна каже, що ця ідея не нова. Відомий російський мандрівник Антон Кротов ще з 2006 р. приймає людей у Домах для всіх у різних куточках планети. 



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження